Håndboldfusion mellem Katedralskole og Handelsgymnasium

Ribe Katedralskole skyder fusionen med Handelsgymnasiet Ribe med et håndboldstævne, hvor man stiller med både et herre- og et damehold, der består af spillere fra begge skoler. Arkivfoto

Håndboldfusion mellem Katedralskole og Handelsgymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldstævne for gymnasier bliver et af de første skridt mod fusionen af Ribe Katedralskole og Handelsgymnasiet Ribe, idet man både på herre- og damesiden stiller med hold af spillere fra begge skoler.

Ribe: Fusionen imellem Ribe Katedralskole og Handelsgymnasiet sker ikke kun ved det igangværende byggeri i Puggaardsgade, hvor de to skoler flytter sammen i starten af januar.

Også på håndboldbanen bygges der bro imellem skolerne på Puggaardsgade og Skyttevej.

Torsdag d. 15. november er Ribe Katedralskole vært for gymnasieskolernes regionshåndboldstævne med deltagelse af 10 gymnasier, der blandt andet kommer fra Tarm, Kolding og hele det sydlige Jylland. Stævnet afholdes i Ribe Fritidscenter, og vinderne både herre- og damerækkerne går videre til finalerne i Fredericia.

- Ribe Katedralskole stiller med både et herre og et damehold, og interessen for at blive udtaget er stor blandt eleverne, siger idrætslærer Benni Johansen, der sammen med idrætslærer Kristina Crone både står som arrangører, værter og ledere ved stævnet.

- Inden stævnet afholdes to træningsgange, hvor spillerne bliver udtaget, og heldigvis er der dukket elever op fra Skyttevej, hvilket betyder, at både herre- og damesiden stiller med hold af spillere fra både Skyttevej og Puggaardsgade, og dermed virkelig kan stille i stærkeste formation, der glæder sig til stævnet samt det, at der på det sportslige område sker en fin og glidende fusion mellem de to skoler.

Som altid stiller hvert gymnasium med elever, der er aktive i foreningshåndbold, så det er tætte og spændende kampe, der venter i Ribe Fritidscenter.

Der er gratis adgang til stævnet, som spilles 15. november fra kl. 8 i Hal 1 og Hal 2.

Håndboldfusion mellem Katedralskole og Handelsgymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce