FC King George trækker førsteholdet og genstarter

FC King Georges sidste serie 2-kamp blev i denne omgang onsdagens 5-0 nederlag til Esbjerg IF 92. FC King George havde dermed tabt de to første kampe ned en samlet målscore på 0-12. Arkivfoto: Lars Johansen.

FC King George trækker førsteholdet og genstarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et ønske om at genskabe klubbens grundlæggende værdier har ført til, at FC King George har trukket deres førstehold fra serie 2.

Esbjerg: Efter at have været en fast bestanddel af serie 2 i de sidste ni sæsoner, kommer der nu til at gå at et par år, inden FC King George atter er at finde på det niveau igen. Den esbjergensiske fodboldklub har nemlig trukket førsteholdet fra serie 2.

Siden grundlæggelsen i 2000 gik der ikke lang tid, før at den esbjergensiske fodboldklub skiftede serie 6 ud med de bedre serierækker. Det har i de seneste par år været tæt på at kulminere med en oprykning til serie 1, men nu er det næsten tilbage til start for klubbens førstehold, der nu er at finde i serie 5.

- Vi har mistet en del spillere. I forhold til dem, der er tilbage, giver det niveaumæssigt ingen mening at blive i serie 2, fortæller FC King George-formand og grundlægger Jacob Drachmann Haag.

Tilbage til værdierne

De mange spillerafgange kom ovenpå et forår, hvor esbjergenserne i lang tid lå til at rykke op i serie 1, inden nogle massive gummiben satte ind, så Varde IF endte med at løbe med oprykningen. Fra klubbens side er der et ønske om, at man nu kan finde tilbage til klubbens grundlæggende værdier med fællesskabet i fokus.

- Vi har i de senere år fået bragt en masse spillere ind, som ville op i en højere række, men som var ligeglade med klubben, så førsteholdet blev lidt et hold i klubben for sig selv. Vi tog konsekvensen af det, da vi skulle have en ny træner, siger Jacob Drachmann Haag, der ikke er i tvivl om, hvorvidt beslutningen var den rette:

- Der er ingen tvivl om, at det er det rigtige for os. Vi står tilbage med en god følelse, ovenpå den måde, som vi har gjort det på, siger FC King George-formanden.

FC King George trækker førsteholdet og genstarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce