Esbjerg Svømmeklub vandt 13 DM-medaljer

Mikkel Gadgaard er ovenpå et stærkt DM på kortbane, hvor det blev til 13 esbjergensiske medaljer, klar til de nordiske mesterskaber. Arkivfoto: Chresten Bergh.

Esbjerg Svømmeklub vandt 13 DM-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra tre til 13. Esbjerg Svømmeklub sikrede sig en fremgang på hele 10 DM-medaljer i forhold til sidste års danske mesterskaber på kortbane.

Vejle: Fra tre til 13. Esbjerg Svømmeklub fik et fremragende DM på kortbane, da esbjergenserne endte med langt flere DM-medaljer end både håbet og forventet.

- Det er gået bedre, end jeg havde regnet med. Og det sker ikke så tit, griner en glad elitetræner, Bo Jacobsen, efter de sidste DM-medaljer er blevet uddelt.

De 13 medaljer er fordelt mellem fire guld-, seks sølv- og tre bronzemedaljer. Dertil kommer en lang række af personlige rekorder - og endda også et par klubrekorder.

En af de mere uventede medaljer kom til Simon Vingolf i 50 meter fri, hvor den ottendeseedede esbjergenser endte med guldet om halsen.

- Hos seniorerne er det nok Vingolf, der stod for den mest uventede medalje, fortæller Bo Jacobsen.

Medaljehøsten
Guld: Mikkel Gadgaard (200 og 400 fri), Lasse Dall (50 fly), Simon Vingolf (50 fri).Sølv: Mikkel Gadgaard (800 fri), Simon Vingolf (100 medley), Holdkap, herrer (4x50 og 4x100 fri, 4x50 0g 4x100 medley).

Bronze: Ellen Nielsen (200 medley og 400 medley), Holdkap, herrer (4x200 fri).

Gadgaard klar til NM

De stærke præstationer sikrede også esbjergensisk deltagelse ved de kommende nordiske mesterskaber i Finland.

Mikkel Gadgaard var ligesom Simon Vingolf seedet som nummer otte, da han vandt guldet i 200 fri. Den stærke præstation af den unge esbjergenser sikrede pladsen blandt de fire herrer, der skal af sted til Finland i december.

Der er mulighed for, at Mikkel Gadgaard ikke bliver den eneste fra Esbjerg Svømmeklub, der skal af sted til Finland. Han kan her meget vel få følgeskab af esbjergensernes træner, Bo Jacobsen, hvilket afgøres i løbet af den kommende uge.

Esbjerg Svømmeklub vandt 13 DM-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce