Esbjerg Svømmeklub hentede tre DMJ-medaljer

Stemningen i hallen var i top, da 600 svømmere fra hele landet kæmpede om medaljer til DMJ i kortbane. Foto: Per Benny Paulsen.

Esbjerg Svømmeklub hentede tre DMJ-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Svømmeklub udnyttede hjemmebanefordelen og hentede tre medaljer til de danske mesterskaber for juniorer.

Esbjerg: Esbjerg Svømmeklub var fra torsdag til søndag vært for dette års danmarksmesterskab på kortbane for juniorer. Ved stævnet deltog næsten 600 svømmere fra mere end 70 forskellige klubber fra hele landet, og ud af disse blev der plads til tre Esbjerg-medaljer.

- Jeg er godt tilfreds med medaljehøsten og klubbens udvikling generelt. Vi har været igennem et generationsskifte, og nu er vi på vej tilbage. Vores yngste juniorer udvikler sig godt, samtidig med, at vores ældre svømmere stepper op og henter medaljer, siger juniortræner i Esbjerg Svømmeklub, Kris Wesselink og fortsætter:

- Når de ældre svømmere leverer gode præstationer, har de yngste nogle at se op til, hvilket er særdeles sundt for den generelle udvikling i klubben.

De tre medaljer ved dette års DMJ er fordelt på én bronze- og to sølvmedaljer. Bronzemedaljen, samt den ene sølvmedalje, blev vundet af Astrid Nielsen i henholdsvis 200- og 50-meter-bryst, mens den anden sølvmedalje blev hentet af Martin Abel i 100-meter-fri.

Foto: Per Benny Paulsen.
Foto: Per Benny Paulsen.

To medaljer og en klubrekord

En af de helt store præstationer stod Astrid Nielsen for. Udover de to medaljer, satte hun også klubrekord i 100-meter-bryst. En rekord hun formåede at forbedre fire gange på en uge.

- Jeg er virkelig glad for mine resultater. Når man træner så meget for noget, er det vildt befriende at se, at de mange træningstimer rent faktisk giver pote. Jeg kiksede lidt i mine vendinger og brydninger i 50-meter-finalen, men ser man bort fra det, er jeg virkelig tilfreds, udtaler Esbjerg Svømmeklubs Astrid Nielsen.

Udover de to esbjergensiske medaljetagere viste en anden ung Esbjerg-svømmer ligeledes fine takter. Førsteårsjunioren, Amalie Staghøj Andersen, svømmede sig nemlig til en fjerdeplads i 100-meter-medley, hvor hun i finalen var den eneste deltagende fra hendes årgang.

Esbjerg Svømmeklub hentede tre DMJ-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce