EfB-reserverne skyder foråret ind i Midtjylland

Emmanuel Oti Essigba er med i EfB-truppen, når esbjergenserne tirsdag skyder forårets reserveliga i gang mod FC Midtjylland. Foto: Lars Johansen.

EfB-reserverne skyder foråret ind i Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårets reserveliga begynder for EfB-reservernes vedkommende tirsdag, hvor de ude møder et stærk FC Midtjylland-mandskab.

Esbjerg: Superligaen ruller. Det gør reserveligaen også. Her tager EfB-reserverne tirsdag hul på forårssæsonen ude mod FC Midtjylland.

Den første reservekamp i 2019 byder på en hård opgave, hvor esbjergenserne skal vise, at de tør, kan og vil tage kampen op mod en stærk FC Midtjylland-trup.

- Det er Midtjylland, som vi skal spille imod, så vi ved, at vi kommer op imod et godt reservehold. Det bliver en god kamp for vores spillere til at komme op i gear i. Vi skal turde lægge pres på dem, men samtidig skal vi defensivt stå distancen og agere som hold. Vi skal turde spille forbi dem, siger EfB's A+ træner, Lars Vind.

Et springbræt for de unge

EfB-truppen tæller både flere stærke U17 og U19-spillere. For dem er årets første reserveligakamp et tidligt springbræt, som de skal bruge til at tage springet fra ungdomsfodbolden og op i førsteholdstruppen.

- Når vi selv stiller med så stærk et reservehold, som vi gør, så skal det være et niveau over U19 og bringe spillerne tættere på Superligaen, siger Lars Vind forud for esbjergensernes sæsonpremiere i reserveligaen.

EfB's trup til kampen:

Lasse Mikkelsen, Nicolai Vistisen, William Møller, Jeppe Brinch, Patrick Tjørnelund, Jonas Mortensen, Noah Nurmi, Tobias Stagaard, Mark Brink, Simon Bækgård, Mads Larsen, Klaus Moesgaard, Emmanuel Oti Essigba, Brent McGrath, Yuri Yakovenko, Patrick Egelund og Mads Zaar.

Kampen spilles på Vildbjerg Sports- & Kulturcenter tirsdag den 12. februar kl. 13.00.

EfB-reserverne skyder foråret ind i Midtjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce