EfB er de bedste i Skandinavien

I sommers vandt EfB det danske U19-mesterskab. Nu kan esbjergenserne også kalde sig skandinaviske U19-mestre. Foto: Arkiv.

EfB er de bedste i Skandinavien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EfB kan bryste sig af at have de det bedste U19-hold i hele Skandinavien ovenpå finalesejren ved de skandinaviske mesterskaber.

Göteborg: EfB har de bedste U19-drenge i Skandinavien. Esbjergenserne sikrede sig det skandinaviske U19-mesterskab ovenpå finalesejren over ligarivalerne fra FC Midtjylland.

Daniel Anyembe bragte i første halvleg esbjergenserne i front, men kampen skulle helt ud i straffesparkkonkurrence, inden sejren kom i hus.

- Det er meget stærkt. Det er en fed følelse at have vundet. Vi vidste ikke, hvad vi stod over for, da vi kom herop, men vi er vokset som et hold, samtidig med at flere leverede store individuelle præstationer.  Det er en fed afslutning på et rigtigt fedt kalenderår, fortæller EfB-træner Lars Vind, hvis tropper i 2017 har vundet det danske U19-mesterskab, det skandinaviske mesterskab, samt spillet sig videre til anden runde af Youth League.

Målmand blev guld værd

Da kampen skulle afgøres fra straffesparkpletten, var der Mads Kikkenborg til forskel. Den store EfB-målmand pillede i den grad midtjyderne ned, da han snuppede tre straffespark i træk.

- Vi havde en målmand, der gik til den rigtige side tre gange i streg, fortæller Lars Vind og roser sin målmand for et rigtigt stærkt efterår.

Esbjergenserne har dog endnu en U19 Liga-kamp tilbage inden juleferien. Det er på lørdag, hvor de ude møder FC Nordsjælland.

 

EfB - FC Midtjylland 4-1 (1-1)

Skandinaviske U19-mesterskaber.

32: 1-0 Daniel Anyembe

80: 1-1 Gustav Kjeldsen.

Str.: Daniel Anyembe, Oliver Olsen og Rasmus Rejnhold.

EfB er de bedste i Skandinavien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce