Ecco Tour: Tinning vandt i Esbjerg

Jublen var stor hos Nicolai Tinning, da Johannes Eriksen overragte præmiechecken ovenpå sejren i Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg. Foto: Esbjerg Golfklub.

Ecco Tour: Tinning vandt i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Tinning løb med sejren i den esbjergensiske Ecco Tour-turneringen Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg.

Esbjerg: Det var næsten så lokalt, som det kunne blive, uden det alligevel var en esbjergenser, der løb med sejren i Ecco Tour-turneringen Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg.

Nicolai Tinning tog her den samlede sejr, da han i andet omspil slog Martin Leth Simonsen. Hvis Nicolai Tinnings efternavn vækker genklang i esbjergensiske golfkredse, er det fordi, at han er søn af den tidligere danske Europa Tour-spiller Steen Tinning, der er fætter til Esbjerg Golfklubs pro, Ben Tinning.

Med sejren er Tinning sammen med Simonsen og Thomas Nørret klar til Made in Denmark, da de tre topplaceringer sikrede tre wildcards til Europa Tour-turneringen.

- Jeg er kommet her, fra jeg var helt lille, hvor jeg spillede der en uge hver sommer. Ud over min hjemmebane i Søllerød har jeg ikke spillet flere huller end her. Det har været fedt at tage herover og dele sådan en oplevelse med Ben, siger vinderen af Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg, Nicolai Tinning.

Ben Tinning deler ikke blot familiebånd med Nicolai Tinning. Han fungerer nemlig som hovedtræner for den kommende Made in Denmark-deltager.

Jeg er kommet her, fra jeg var helt lille, hvor jeg spillede der en uge hver sommer. Ud over min hjemmebane i Søllerød har jeg ikke spillet flere huller end her. Det har været fedt at tage herover og dele sådan en oplevelse med Ben.
Nicolai Tinning

Bjørnen blev næsten fanget

For Thomas Nørret var det tæt på, at turneringen foruden en Europa Tour-billet også havde kastet 10.000 kr. af sig.

Esbjerg Golfklub havde forud for turneringen sat 10.000 kr. på højkant til den spiller, der kunne slå Thomas Bjørns banerekord på Marbækbanen på 64 slag. Nørret endte med at tangere banerekorden på tredjedagen af turneringen, hvilket var blot et slag fra den store præmiecheck.

Gladbjerg bedste esbjergenser

Breinholtgård Golf Klubs Mathias Gladbjerg blev turneringens bedst placerede esbjergenser. Gladbjerg sluttede på en delt syvendeplads, tre slag efter Nørret og det sidste wildcard til Mads in Denmark.

For Esbjerg Golfklubs wildcardspiller, Nikolaj Puggaard Rachlitz, blev det til en mere end godkendt delt 23.-plads i kampen med de professionelle.

Ecco Tour: Tinning vandt i Esbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce