Bundgys venter Spangsbjerg

Spangsbjerg IF skal have point på mandag, hvis de ikke for alvor skal blandes ind i nedrykningsstriden. Inden gælder det onsdagens pokalkamp mod Jerne IF. Arkivfoto: Lars Johansen.

Bundgys venter Spangsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Nederlaget til Vardes danmarksseriereserver har involveret Spangsbjerg IF i serie 2-bundstriden, selvom de har otte point ned til nedrykningspladserne.

Esbjergenserne formåede ikke at holde føringen mod de stærke gæster, der havde flere spillere fra danmarksserietruppen med, så Varde snuppede de tre point på en scoring seks minutter før tid.

- Vi kan glemme alt om at kigge op ad. Vi er reelt set en del af bundstriden, siger Spangsbjerg-træner Nikolaj Clausen, der sammen med klubben har taget kontakt til DBU vedrørende gæsternes antal af spillere, der menes at være faste i danmarksserietruppen, da man har mistanke om, at holdet mod reglementet var ekstraordinært forstærket af spillere oppe fra til kampen.

Sæsonens måske vigtigste kamp for Spangsbjerg-tropperne venter på mandag, når de møder Blåbjerg BK, der ligger næstsidst, otte point efter esbjergenserne. Her skal esbjergenserne have point, hvis nedrykningsspøgelset skal skræmmes væk. Inden venter der dog en pokalkamp allerede tirsdag aften, hvor et svækket knap så stærkt Spangsbjerg-hold møder serie 4-holdet fra Jerne IF.

Spangsbjerg IF - Varde IF 1-2 (1-0).

Fodbold, serie 2.

Mål: Nichlas Mathiasen.

Bundgys venter Spangsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce