Bookmakerens manglende tiltro passer Bramming fint

Bramming Boldklub rykkede op i jyllandsserien med blot 25 point. Oprykningen kom i hus i sidste spillerunde med sejren i lokalopgøret mod Ribe. Arkivfoto: Lars Johansen.

Bookmakerens manglende tiltro passer Bramming fint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bookmakeren tror ikke på Bramming Boldklub i jyllandsserien, men rollen som underdogs passer oprykkerne rigtigt godt.

Bramming: Bookmakeren Bet 25 spår ikke Bramming Boldklub store chancer for at ende i toppen af tabellen. Faktisk giver Bet 25 hele odds 20.00 på oprykkerne fra Bramming Boldklub til at vinde jyllandsseriens pulje fire.

Den manglende tiltro passer dog brammingenserne fint. Rollen som underdogs er nemlig en rolle, som oprykkerne tidligere har været gode til at omsætte til stærke resultater.

- Jeg kan godt forstå, at oddset er så højt på os, da vi rykkede op med 25 point. Men jeg kan godt lide, at vi er underdogs, siger Bramming-træner Jacob Hollænder.

Bet 25 har FC Sønderborg som favorit til at vinde puljen, mens danmarksserienedrykkerne fra EfB spås til en tredjeplads med odds 4.50.

Ydmyge og realistiske

Med et næsten historisk lavt pointantal for en oprykker skal Bramming Boldklubs førstehold nu op imod et par nedrykkere fra danmarksserien i en pulje, der også indeholder flere klubber, der traditionelt er stærke og stabile jyllandsseriehold.

- Vi skal være realistiske overfor det. Der er kun et mål for os, og det er at undgå nedrykning. Vi kender ikke niveauet på nogle af dem ud over Agerbæk/Starup, som vi spillede en træningskamp mod i februar. Den store forskel på serie 1 og jyllandsserien er angriberne, der er markant bedre i jyllandsserien, siger Bramming-træneren.

Bramming Boldklub tager hul på jyllandsserien fredag den 17. august kl. 18.45, hvor Agerbæk/Starup gæster Skjern Bank Arena.

Bookmakerens manglende tiltro passer Bramming fint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce