Tredje finale på stribe

Siv Bertelsen (th) hentede stor pokal på Fyn - for anden gang på to uger. Pressebillede

Tredje finale på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GRINDSTED: Den tiårige tennisspiller Siv Bertelsen fra Grindsted sprinter frem af ranglisterne for tiden. Hun slår de ellers stærke sjællændere, smadrer seedningerne og snupper sølvtøjet. Senest nåede hun finalen i en U12-turnering på Fyn - og er dermed nået i finalen tre weekender i træk.

Denne gang lagde Siv Bertelsen ellers tungt ud ved at komme bagud 0-3 mod en jævnaldrende modstander fra Greve. Men herefter kiggede hun sig ikke tilbage og vandt 12 af de sidste 14 partier og dermed kampen 6-4 6-1. Herefter kom hun op mod tre modstandere, der alle er et år ældre. Først slog hun den fjerdeseedede KB'er ud i kvartfinalen med 6-2 6-4.

Dagen efter vendte hun tilbage til Vester Skerninge og spillede sin bedste kamp i turneringen ved at vinde en marathonkamp af en semifinale med 7-5 6-4 mod en ældre modstander fra Lyngby. Selv om hun kæmpede flot, var der desværre udsolgt i finalen, hvor hun havde svært ved styre sin serv i stærk sidevind, så hun tabte mod endnu en ældre modstander, denne gang den topseedede fra Gentofte.

Men ligesom for blot to uger siden vendte hun hjem til Grindsted med en stor sølvpokal efter at ryddet to højere rangerende spillere ud af turneringen. Og fik dermed både masser af god kamptræning før kvalifikationen til ungdoms-DM i Hellerup, hvor hun skal i kamp på lørdag.

/EXP

Tredje finale på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce