Tour de Pedal er klar til at træde i pedalerne

Cykelminister Hans Jørgen Mogensen er klar til endnu en sæson med Tour de Pedal. Foto: Jan Kronvold

Tour de Pedal er klar til at træde i pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelminister lover gratis medlemskab til dem, der kan skaffe fem nye deltagere til Tour de Pedal.

Grindsted: Maj betyder det samme hvert i år i Grindsted.

Det er den måned, hvor cykelkampagnen Tour de Pedal går i gang. Grindsted er kendt som en stor cykelby.

I 2016 deltog 489 motionister, der tilsammen kørte omkring 45.000 kilometer i den periode, hvor kampagnen foregik. Det er lidt mindre end 2015, hvor der blev trampet 50.000 kilometer i pedalerne.

Det var første år, hvor deltagerne skulle bytte startkort i det nye Tour de Pedalhus ved Grindsted Skytteforening og pistolklubben på Tingvejen, og det gik godt.

- De fleste synes, at det er et hyggeligt og afslappet sted, også selv om det blæser. Og så har vi et godt samarbejde med de to skydeklubber, siger cykelminister Hans Jørgen Mogensen.

Cykelministeren vil rigtig gerne have flere til at hoppe i sadlerne, og især børnefamilier vil han gerne have fat i. Derfor giver han et gratis medlemskab til dem, der kan skaffe fem nye deltagere i år.

- Ellers er alt ved det gamle. Formiddage og aften fra mandag til fredag skal de udfyldte startkort afleveres i vores hus på Tingvejen. Hver lørdag mødes vi på Mødestedet og har fællescykling. Undtagen den første lørdag, som er den 6. maj. Der mødes vi på Torvet og kører derfra i forbindelse med Sydbank Stjernetour de Grindsteds 25 års jubilæum, fortæller Hans Jørgen Mogensen.

Der bliver som altid trukket lod om gevinster to gange om ugen. Det er gaver fra sponsorerne og flere og flere går over til at give et gavekort til Grindsted Handelsstandsforening.

Tour de Pedal
Cykelkampagnen Tour de Pedal foregår hvert år i maj.I Grindsted er det under Grindsted Familie og Firmaidræt, og det er Hans Jørgen Mogensen, der står for cykelkampagnen.

Der cykles hver dag i maj og startkort udfyldes i Tour de Pedal-huset bag ved flisværket ved Tingvejen.

Hver lørdag er der fællescykling fra Mødestedet.
Årets Tour de Pedal begynder mandag den 1. maj. Foto: Jan Kronvold
Årets Tour de Pedal begynder mandag den 1. maj. Foto: Jan Kronvold

Gode idéer er velkomne

Hans Jørgen Mogensen er stadig på jagt efter gode idéer til, hvordan Tour de Pedal kan blive endnu bedre, og måske endda lokke endnu flere motionister til at cykle endnu flere kilometer.

- Man må hellere end gerne tage fat i mig, hvis man har nye idéer, og hvis der måske er nogen, der kunne tænke sig at være min højre hånd, så vil det være dejligt, siger Hans Jørgen Mogensen.

Han har omkring 12 hjælpere til at få det hele til at klappe.

 

Tour de Pedal er klar til at træde i pedalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce