Sejr til GGIF's håndbolddamer

GGIF's håndbolddamer besejrede denne gang Skanderborg mec 27-25.

Sejr til GGIF's håndbolddamer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3. divisionsdamerne fra Grindsted GIF besejrede i søndags Skanderborg Håndbold med cifrene 27-25.

Grindsted: Grindsted GIF 3.divisions damer var søndag i kamp mod Skanderborg Håndbold på hjemmebane i Lynghallen. Det var en kamp, som endte med en sejr på 27-25 til hjemmeholdet.

Grindsted lagde ud med højt tempo i angrebet, hvor bolden flød fra hånd til hånd og dermed gjorde det svært for Skanderborg at følge med. Efter 15 minutter var stillingen 8-4, og det lignede dermed en kamp, som Grindsted havde helt kontrol over. Men en håndboldkamp er jo som bekendt ikke ovre før slutfløjtet, og Skanderborg fik stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen. Årsagen var, at Grindsted faldt i tempo i forsvaret og ikke stod kompakt nok, så Skanderborg kunne komme helt tilbage og bringe sig selv i føring til pausen med 13-14.

To gode point

Anden halvleg startede med en mere koncentreret indsats i begge ender, så Grindsted fik hurtig bragt sig tilbage i front, og det så ud til, at de havde kampen under fuld kontrol igen. Det gik dog i perioder lidt som i første halvleg, hvor Grindsteds tempo faldt, og det gav Skanderborg muligheden for at komme tilbage. Hver gang fandt Grindsted dog takterne tilbage med det hurtige spil med Ida Lundberg som topscorer og var dermed i sidste ende den stærkeste af de to hold og kunne indkassere en sejr på 27-25 og to gode point til kontoen.

Ida Lundberg scorede i alt 10 gange i kampen, mens Josefine Vahlberg i målet præsterede 13 redninger.

Næste kamp er først onsdag den 21. februar mod GNIF Lemvig på hjemmebane i Magion.

Sejr til GGIF's håndbolddamer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce