Rasmus er udtaget til golf-VM

Rasmus Højgaard har trænet målrettet frem mod VM i Japan, og formen er ved at være der. I weekenden vandt han herreelite turneringen Hovborg Kro Open på hjemmebanen i Gyttegård Golf Klub. Foto: Keld Stampe.

Rasmus er udtaget til golf-VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16 årige Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golf Klub er blandt landstræner Martin Kold´s udvalgte, når det danske juniorlandshold i golf i juni deltager ved junior VM i Japan.

Billund: Det danske herrejuniorlandshold drager i dagene 11.-16. juni til Japan for at deltage i Toyota Junior Golf World Cup, som har deltagelse af 16 nationer.

Med på holdet er 16 årige Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golf Klub, der også var med ved EM i Østrig i 2016, hvor Danmark via en fornem bronzemedalje kvalificerede sig til VM.

- Det bliver en kæmpe oplevelse. Både at skulle spille mod nogle af verdens bedste juniorer så langt væk som i Japan, men også at repræsentere sit land ved et VM, siger Rasmus Højgaard.

Tror på noget stort

Rasmus Højgaard vil ikke tale om en podieplads, som Danmark spillede sig til ved EM i fjor, men han er optimist og tror på at holdet kan være med, hvor det er sjovt.

- Jeg synes, vi har et rigtig stærkt hold, og formen skal nok være helt på plads, når det går løs ude på banen. Så jeg er sikker på, at vi kan gøre en god figur, siger han.

Rasmus er udtaget til golf-VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce