Rasmus Højgaard kom på medaljeskamlen

16 årige Rasmus Højgaard er fortsat juniorspiller, men det forhindrede ham nu ikke i at snuppe en bronzemedalje ved herrernes DM i hulspil, der netop er blevet afviklet i Morsø Golfklub. Foto: Kim Fisker.

Rasmus Højgaard kom på medaljeskamlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gyttegård stortalentet Rasmus Højgaard markerede sig igen på fornem vis, da der fra fredag til søndag blev afviklet DM i hulspil i Morsø Golfklub.

Billund: Det blev til en flot 3. plads og bronzemedalje for 16-årige Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golf Klub ved DM i hulspil, som netop er blevet afviklet i Morsø Golfklub.

Med sejre i de tre indledende runder samt i kvartfinalen, der blev afviklet fredag og lørdag, var han klar til semifinalen søndag, og den skulle vise sig at blive endestationen for det unge Gyttegård talent.

Modstanderen her var Mads Langkilde fra The Scandinavian Golf Club, og han vandt opgøret med sikre 6&5.

- Jeg har egentligt spillet ganske fornuftigt undervejs i turneringen, men i semifinalen kunne jeg ikke få noget som helst til at fungere. Og da Mads til gengæld spillede en stabil omgang golf, kunne det ikke gå anderledes, lød det efterfølgende fra en meget afklaret Rasmus Højgaard.

Han er i øvrigt for kun en uges tid siden vendt hjem fra junior VM i Japan, hvor han med det danske juniorlandshold sluttede på 4. pladsen i holdturneringen, og hvor det blev til en 8. plads individuelt.

Rasmus Højgaard kom på medaljeskamlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce