Otte Grindsted-boksere kom i kamp i Magion

Nik Møller Nielsen er regerende dansk mester for U15-boksere. Fredag aften besejrede han Varde-bokseren Gustav Mortensen, som her får én på tuden. Foto: Alex Hermann.

Otte Grindsted-boksere kom i kamp i Magion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted AK har med 10 kampboksere en større bredde end de fleste klubber hjemmehørende i byer af Grindsteds størrelse.

Grindsted: I alt otte Grindsted-boksere var i aktion ved fredagens hjemmestævne i Magion. En enkelt, André Bennetsen, måtte sidde udenfor, da det ikke var lykkedes at finde en modstander til ham.

Det viser, at Grindsted AK er en klub med masser af bredde i en tid, hvor kampboksere ikke hænger på træerne.

- Vi har reelt 10 boksere, som kunne komme i kamp i aften. Der er ikke mange klubber i byer på denne størrelse, som har så mange boksere. Det er kun klubber i større byer, der har det, siger Jørgen Hede Jensen, formand for Grindsted Atlet Klub.

Seks Grindsted-sejre

Grindsteds 10 kampboksere er på vidt forskellige niveauer. Nogle stykker boksede fredag aften deres første kamp, mens andre hører til blandt nogle af de bedste i landet. Som en af årsagerne til, at det for tiden går godt for den lokale bokseklub, peger Jørgen Hede Jensen på sin nevø, Frederik Hede Jensen, der i dag har smidt trøjen og bokser som professionel.

- Det giver en masse, at vi har en type som Frederik. Når de andre ser ham, får de lyst til at nå lige så langt. Så tænker de, at det også kan lade sig gøre for dem, siger Jørgen Hede Jensen.

Af de otte Grindsted-boksere, som fredag aften var i aktion, lykkedes det for seks at dem at vinde. En af dem, som tabte, var Kian Møller Nielsen, som i sidste weekend vandt DM-guld for U17-boksere. Denne aften tabte han en tæt kamp på point mod Jacob Bank fra BK Wedala i Vejle.

Otte Grindsted-boksere kom i kamp i Magion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce