Ni Grindsted-boksere skal i aktion næste fredag

André Bennetsen (i blåt) er en af de Grindsted-boksere, som skal i aktion den 24. november, når Grindsted Atlet Klub holder stævne i Magion. Arkivfoto: René Lind Gammelmark.

Ni Grindsted-boksere skal i aktion næste fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted Atlet Klub holder den 24. november stævne i Magion. Ni lokale Grindsted-boksere skal i aktion, og Grindsteds egen profbokser, Frederik Hede Jensen, kommer på besøg.

Grindsted: Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Grindsted Atlet Klub arrangerer stævne i forbindelse med sølvbryllup i familien Hede Jensen.

Således også i næste uge, hvor klubben holder stævne fredag aften i Magion - og dagen efter kan kasserer Flemming Hede Jensen fejre sølvbryllup med sin kone. Da klubben for to år siden senest var vært for et stævne, var det klubbens formand, Jørgen Hede Jensen, der kunne fejre sit sølvbryllup dagen efter stævnet.

- Det var den bedst mulige dag i forhold til, at vi ikke ramte ind i en julefrokost, og at det var muligt at leje hallen, siger Flemming Hede Jensen om årsagen til at placere boksestævnet i samme weekend som sit sølvbryllup.

De skal i ringen
Følgende ni Grindsted-boksere skal i ringen ved stævnet den 24. november i Magion: Nikki M. Nielsen, André W. Bennetsen, Kian M. Nielsen, Martin Egebæk, Nik M. Nielsen, Leutrim Muli, Simon Hede Jensen, Julius S. Thomsen, Armend Muli.Stævnet begynder klokken 19.30. Billetterne koster 100 kroner for voksne, mens unge mellem 12 og 18 år slipper med en 50'er. Børn under 12 år kan komme gratis ind.

Erfaring med kombinationen

Flemming Hede Jensen ser det dog ikke som det store problem, at han får en overordentlig travl weekend. Nu har han set, at det kan lade sig gøre at arrangere boksestævne og holde sølvbryllup i samme weekend.

- Vi har noget så sjældent som erfaring med at kombinere boksestævner og sølvbryllupper, så selvom vi får travlt, så ved vi, at det kan lade sig gøre, konstaterer han.

Besøg af Frederik Hede

Ved stævne i Magion skal ni lokale Grindsted-boksere i aktion. De ni er Nikki M. Nielsen, André Bennetsen, Kian Nielsen, Martin Egebæk, Nick M. Nielsen, Leutrim Muli, Simon Hede Jensen, Julius Thomsen og Armend Muli.

Den tidligere Grindsted-bokser Frederik Hede Jensen, søn af Flemming Hede Jensen, er i dag professionel bokser, og også han vil være til stede ved stævnet.

- Jeg skal ikke i ringen, men jeg får rigeligt at se til. Både min søster og jeg hjælper til med at organisere stævnet, og så skal vi også lige have øvet os på talen til vores forældre, siger Frederik Hede Jensen, som indtil videre har bokset to kampe som professionel og har vundet dem begge.

Stævnet begynder klokken 19.30, og billetterne koster 100 kroner for voksne. Unge mellem 12 og 18 år slipper med en 50'er, mens børn under 12 år kommer gratis ind.

Ni Grindsted-boksere skal i aktion næste fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce