Håndboldtræner godkender første halvsæson i 2. division

Grindsted er kommet tilfredsstillende fra start efter oprykningen til 2. division, mener træner Flemming Pedersen. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Håndboldtræner godkender første halvsæson i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemming Pedersen godkender håndboldherrernes debuthalvsæson i 2. division.

Grindsted: Med en sejr i weekenden på hjemmebane over Fredericia er halvdelen af sæsonen for Billund Kommunes bedste håndboldhold nu overstået.

Efter søndagens kamp har Grindsted GIF 2. divisionsherrerne nu mødt alle hold i rækken en gang, og udbyttet har været fem sejre, én uafgjort og fire nederlag, hvilket giver en øjeblikkelig 5. plads ud af 11 i rækken. Det er tilfredsstillende, lyder det fra træner Flemming Pedersen:

- Kampene har vist, at vi kan matche alle hold i rækken, og selvom der nok er blevet smidt to point for meget, har resultaterne været godkendte. Udekampene mod alle topholdene er nu overstået, og det er derfor med stor optimisme, at vi tager hul på den næste halvdel af sæsonen, lyder det fra Flemming Pedersen i en pressemeddelelse.

Smal trup

Opbakningen på hjemmebanen i Lynghallen kan holdet ikke klage over, eftersom der til kampene er godt med tilskuere, og specielt i lokalopgøret mod HK Give var Lynghallen propfyldt.

Til gengæld har halvsæsonen vist, at holdets store udfordring lige nu er den smalle trup.

- Holdet er meget smalt, hvilket gør, at alle har et stort ansvar og store roller, men det betyder også, at småskader og manglende præstation fra den enkelte spiller på dagen gør, at holdet nemt bliver meget sårbart. Der er dog blevet lagt flere lag på selve spillet, og den indbyrdes forståelse på holdet er rigtig god. Undervejs har vi med tilføjelsen af Rasmus Døssing som en ekstra målmand også opnået mere bredde på en position, hvor vi var meget sårbar med kun en målmand, lyder det endvidere fra Flemming Pedersen.

2. halvdel tyvstartes lørdag

Næsten samtlige spillere har givet tilsagn om at fortsætte i den kommende sæson, og udover den allerede præsenterede profil fra 1. division Rolf Ravn får holdet også tilgang af Frederik Nielsen fra Otterup HK i 1. division, så holdet får en bredere trup.

Næste halvdel tyvstartes allerede på lørdag, hvor rækkens nummer 3 fra Faaborg kommer på besøg i Grindsted.

Håndboldtræner godkender første halvsæson i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce