Grindsteds bedste bokser går efter det nordiske mesterskab

Nikki Møller Nielsen fra Grindsted afleverer en lige venstre til Piotr Kitowski, som han besejrede ved GAK' stævne i sidste måned. I weekenden skal Nikki Møller Nielsen til NM. Arkivfoto: Alex Hermann

Grindsteds bedste bokser går efter det nordiske mesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nikki Møller Nielsen, som er regerende dansk mester i mellemvægt, skal i weekenden med landsholdet til Oslo for at bokse om det nordiske mesterskab.

Grindsted: Grindsteds bedste bokser, Nikki Møller Nielsen, står i weekenden over for en stor opgave, når han i Oslo i Norge deltager ved de nordiske mesterskaber i boksning.

Nikki Møller Nielsen er regerende dansk mester i mellemvægt - vægtklassen, hvor bokserne højst må veje 75 kilo - og det er derfor, han er blevet udtaget til de nordiske mesterskaber. Her tyder meget på, at han må forbi meget hård modstand, hvis han skal snuppe mesterskabet.

- Der er da en mulighed for, at han kan vinde. Der er en rigtig stærk nordmand med, men jeg har ikke rigtigt hørt om de folk, som svenskerne og finnerne har med, fortæller Jørgen Hede Jensen, formand for Bokseklubben Grindsted Atletklub.

Syv Grindsted-boksere skal til Irland
I midten af april får syv Grindsted-boksere chancen for at bokse under noget uvante himmelstrøg.

Lørdag den 14. april skal de syv Grindsted-boksere nemlig i aktion ved et stævne i Dublin i Irland. Det sker i forbindelse med, at den lokale klub i Irland markerer sit jubilæum. De syv Grindsted-boksere skal i aktion mod syv lokale irere.

Stærk nordmand

Det er første gang, at Grindsted AK har en bokser med til de nordiske seniormesterskaber.

- Det optimale vil være, at han fra start får den rigtige modstander, som passer til ham. Han har chancen, men han er lidt underdog, for de siger, at ham nordmanden er rigtig stærk. Men Nikki kan også slå de stærkeste, siger Jørgen Hede Jensen.

Måtte droppe JM

Nikki Møller Nielsen vandt i november det danske mesterskab, og han havde sat næsen op efter, at han i januar skulle snuppe det jyske mesterskab. Den titel måtte han dog til slut droppe at gå efter.

- Han fik influenza, som gjorde, at han ikke kom med til de jyske mesterskaber. Det havde han i over 14 dage, og det gik først over lige efter, JM var overstået. Han var storfavorit til at vinde JM, og han var ærgerlig over, at han ikke kunne bokse, men det kunne han ikke. Han var syg, at det slet ikke kunne betale sig at tro, at han kunne stille op, siger Jørgen Hede Jensen, som til gengæld kan glæde sig over, at Nikki Møller Nielsen inden for de seneste måneder har besejret de to boksere, som endte med at stå over for hinanden i JM-finalen.

Så sent som i weekenden viste han desuden, at kampformen er i orden.

- Han boksede en kamp i lørdags i Aabenraa, hvor han vandt over en tjekke med omkring 100 kampe, siger Jørgen Hede Jensen.

Grindsteds bedste bokser går efter det nordiske mesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce