Grindsted kan blive den store triumfator ved DM

Nicolai Hede Jensen i rød trøje er tilbage efter tre års pause og er et af de bedste kort til DM-titlen i weltervægt. Arkivfoto: Søren E. Alwan.

Grindsted kan blive den store triumfator ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicolai Hede Jensen er tilbage efter tre års pause og går efter titlen i weltervægt - Nikki Møller Nielsen er rykket op i letsværvægt.

Grindsted: Grindsted AK kan blive den store triumfator ved de danske boksemesterskaber i Holstebro 23., 24. og 25. november.

Nicolai Hede Jensen, kåret som Danmarks største talent som U19-bokser, er tilbage efter tre års pause. Han har bokset to kampe, en i Tyskland, hvor han gav en stærk nordtysker en glimrende kamp, og en i Horsens, hvor han vandt sikkert.

Nicolai Hede Jensen er flyttet til Aarhus og træner i FAK. Han har sparring med to professionelle boksere, bl.a. sin fætter Frederik Hede Jensen, og han er topmotiveret til de danske mesterskaber.

Fuldt hus

Der er fuldt hus, otte tilmeldte i weltervægt, så han skal gennem tre kampe for at blive dansk mester. Alexander Schumann fra Korsør ser ud til at være den hårdeste konkurrent.

Grindsteds landsholdsbokser Nikki Møller Nielsen er rykket fra weltervægt helt op i letsværvægt, hvor der også er otte deltagere. Sean Larsen, Varde, og Amer Rasinlic, BK Vitus Horsens, er de to hårdeste konkurrenter.

- Det er et stort spring for Nikki Møller Nielsen, men han har fordel af hurtighed og har også slagkraften til letsværvægt, siger Jørgen Hede Jensen, formand og træner i Grindsted AK.

Grindsted har Martin Egebæk i finalen i bantamvægt, og André Bertelsen er blandt seks deltagere i letvægt.

Leutrin Mulli går direkte i finalen i letweltervægt, Kian Møller Nielsen går i semifinalen i weltervægt, og Nik Møller Nielsen er i semifinalen i bantamvægt.

Grindsted kan blive den store triumfator ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce