Grindsted GIF henter tidligere ligaspiller hjem

Rolf Ravn forlader til sommer TM Tønder og kommer til Grindsted GIF. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Grindsted GIF henter tidligere ligaspiller hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted GIF får fra næste sommer forstærkning i form af en tidligere liga-spiller.

Grindsted: Grindsteds divisionsherrer får fra næste sommer forstærkning til truppen.

Det er den 26-årige højreback og forsvarsspecialist Rolf Ravn, som skifter fra TM Tønder i 1. division til Grindsted GIF, hvor han får en rolle som spillende assistenttræner.

Rolf Ravn er født og opvokset i Billund og har spillet håndbold for Team Grindsted/Billund som U18-spiller. Han er i dag også en del af staben omkring Idræts- og Kulturakademi Billund (IKA).

- Jeg har de seneste år fulgt holdets flotte udviklingen tæt fra sidelinjen. I forbindelse med etableringen af Talent Billund har jeg i kraft af min ansættelse her været meget tæt på miljøet. Jeg er enormt motiveret af at være med til at skabe noget helt nyt fra bunden, og da jeg fra foråret får en større ansættelse på IKA, var kombinationen med det ambitiøse projekt omkring herreholdet helt perfekt for mig, siger Rolf Ravn via en pressemeddelelse.

Rolf Ravn
Rolf er født og opvokset i Billund og spillede hele sin barndom for Billund IF.Han var som U18-spiller en del af Team Grindsted/Billund.

Herefter drog han til Kolding for at forfølge drømmen om en professionel karriere. Har var han i fire år en del af Idræts- og Kulturakademiet Kolding, hvor han samtidig spillede på KIF's 2. hold i 2. division. Undervejs blev det også til en del kampe på ligaholdet KIF Kolding/København.

I 2012 skiftede Rolf til TM Tønder og har i løbet af de seneste tre en halv sæsoner haft en bærende rolle i både 1.division og håndboldligaen. Han er i dag anfører for holdet.
Rolf Ravn forlader til sommer TM Tønder og kommer til Grindsted GIF. Arkivfoto: TM Tønder
Rolf Ravn forlader til sommer TM Tønder og kommer til Grindsted GIF. Arkivfoto: TM Tønder
Foto: Jane R. OHLSEN IN-FOTO

Hjem til Billund

Sammen med kæresten planlægger Rolf Ravn at flytte hjem til Billund til foråret.

- Det gør det selvfølgelig bare endnu mere specielt for mig, at det er min gamle klub, og jeg har et stærkt tilhørsforhold til lokalsamfundet. Jeg er meget ydmyg omkring min rolle som spillende assistent træner og håber, at jeg i den funktion kan give noget af min erfaring videre og bidrage til, at holdet kan tage det næste skridt, uddyber Rolf Ravn i pressemeddelelsen.

Træner: Rolf en kulturbærer

Nyerhvervelsen glæder træner for GGIFs divisionsherrer Flemming Pedersen:

- Vi er utrolig stolte af, at en spiller i sin bedste håndboldalder fra et tophold i 1.division vælger at komme til Grindsted. Fra starten har projektets ambition været at kombinere kulturbærere med unge talenter, og Rolf er om nogen en kulturbærer. Han kender holdets og klubbens værdier og vil ikke bare være en forstærkning på banen, men i sin rolle som spillende assistent vil han kunne løfte de øvrige spillere på holdet, siger Flemming Pedersen via pressemeddelelsen.

Grindsted GIF henter tidligere ligaspiller hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce