Golfeliten tager hul på Danmarksturneringen

Danmarksturneringen begynder i weekenden. Arkivfoto

Golfeliten tager hul på Danmarksturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden afvikler Gyttegårds herrer i Santander Divisionen årets to første kampe. Begge spilles på hjemmebane.

Gyttegård: Når den danske golfelite i weekenden tager hul på årets Danmarksturnering, bliver det med hjemmekampe for Gyttegård Golf Klubs flagskib, herreholdet, som spiller i landets stærkeste række. Lørdag gælder det oprykkerne fra Brønderslev og søndag Holstebro. Begge dage med start kl. 8.00.

Sidste år gik Gyttegård ubesejret igennem grundspillet og kvalificerede sig sikkert til medaljeslutspillet. Men så langt vil træner Fredrik Johnsson slet ikke spekulere endnu.

- Det bliver utrolig tæt, og vi skal som sidste år fokusere på én kamp ad gangen. Koncentrationen skal være på det hul, spillerne er i gang med at spille, og ikke andre steder, siger han.

Tilgang af nye spillere

Gyttegård har fået tilgang af to nye spillere, Jens Christian Tvergaard og Kristian Rønn Skorstensgaard, og Fredrik Johnsson mener, at truppen i det hele taget er forstærket.

- Ikke kun på grund af de nye spillere, men også fordi nogle af de tidligere 1. holdspillere igen har fundet gejsten. Bl.a. presser Ronni Kamp alvorligt på, ligesom det heller ikke kan udelukkes, at John Nicolajsen kan komme i spil. Desuden har vi Lars "Tuborg" Christensen samt Andreas Søndergaard, der kæmper med om pladserne, siger han.

Ifølge træneren ligner tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard, Mads Dam, Martin Kamp og Jens Christian Tvergaard sikre startere.

Golfeliten tager hul på Danmarksturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce