GGIF snuppede sejr i lokalopgør

Grindsted GIF's håndboldherrer ligger suverænt nr. 1 i 3. division med cheftræner Flemming Pedersen ved rorpinden. Søndag eftermiddag fik de endnu en sejr over SGI. Foto: Jacob Schultz

GGIF snuppede sejr i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldherrerne fra Grindsted GIF var i kontrol i lokalopgøret mod HK Give Fremad, som blev besejret med 29-26.

Grindsted: De lokale håndboldherrer fra Grindsted GIF sikrede sig søndag både to vigtige point samt den formentlig lige så vigtige håneret, da holdet hjemme i Lynghallen besejrede lokalrivalerne fra HK Give Fremad med 29-26.

Rammerne for opgøret var helt i top. Gæsterne havde taget cirka 100 tilskuere med sig, og derfor var Lynghallen proppet med skønsmæssigt 600 mennesker, som skabte den helt rigtige kulisse om det intense lokalopgør.

Efter en indledning, hvor hjemmeholdet lavede alt for mange tekniske fejl, hvilket gav Give gode betingelser for at være med i opgøret, steppede Grindsted-angrebet i løbet af 1. halvleg op. Da forsvaret desuden spillede en god kamp, kunne Grindsted lige så roligt trække fra, og kun en scoring af gæsterne i halvlegens sidste sekund betød, at hjemmeholdet kun førte med to kasser ved pausen.

Kom tættere på

Efter pausen fortsatte det for hjemmeholdet positive mønster. Undervejs i 2. halvleg var Grindsted foran med hele syv mål, og Give blev nødt til at satse med en ekstra spiller i angrebet for at kunne følge med.

Den taktik viste sig at være klog, for Give kom mod slutningen bedre med i opgøret, selvom det dog aldrig nåede at blive helt tæt.

Daniel Jørgensen blev Grindsteds topscorer med otte mål, mens kampen desuden gav debut til holdets nye målmand, Rasmus Døssing, der sammen med sin målmandsmakker Rasmus Jakobsen hev masser af redninger ud af ærmet i løbet af kampen.

Grindsted GIF spiller igen tirsdag aften på udebane i Århus.

Sejr til kvinderne

Også Grindsted GIF's bedste kvindehold, som spiller i 3. division, fik to point ud af weekendens anstrengelser. Holdet tog hjemmeimod Valsgaard IF, som blev sendt hjem med et nederlag på 26-19.

Mindre godt går det til gengæld for Filskov IF, som ligger ubehjælpsom sidst i 3. division. Holdet var i ugens løb på besøg i Hadsten, hvor pigerne virkelig fik ørerne i maskinen. Efter de 60 minutter lød cifrene på 32-12 til hjemmeholdet.

GGIF snuppede sejr i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce