GGIF nærmer sig oprykning

Grindsted GIF er efter sejr i topopgøret mod Rækker Mølle KFUM nu for alvor tæt på oprykning til 2. division. Arkivfoto: Jacob Schultz.

GGIF nærmer sig oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter sejr i topbrag lugter det nu for alvor af 2. division for Grindsted GIF håndbold.

Grindsted: Det begynder for alvor at lugte af oprykning for Grindsted GIF's bedste håndboldherrer.

Torsdag aften spillede holdet topbrag på udebane mod den eneste seriøse udfordrer til førstepladsen, Rækker Mølle KFUM, og endnu engang var det Grindsted-holdet, som til slut kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Efter en spændende og intens kamp sikrede Grindsted sig en sejr på 20-19.

GGIF, som havde massiv opbakning fra omkring 100 tilskuere, der havde taget turen til det vestjyske for at støtte holdet, lagde godt fra land. 1. halvleg blev præget af flot forsvarsspil og en fremragende målmand. Mod slutningen af halvlegen lavede Grindsted dog en række dumme fejl, og hjemmeholdet kunne derfor score tre mål og reducere til 11-9 inden pausen.

Tæt på oprykning

Mod slutningen af opgøret var stillingen helt lige, men da Thomas Theilgaard hamrede bolden i kassen til 20-19, og da hjemmeholdet kort efter lavede en angrebsfejl, kunne jublen bryde ud i Grindsted-lejren.

Topscorer i opgøret blev Daniel Jørgensen med seks scoringer, mens Rasmus Jakobsen i målet hev 14 redninger ud af ærmet.

Der mangler endnu fire kampe i sæsonen, og Grindsted GIF skal altså "blot" vinde de to af dem, før oprykningen er sikret. Næste kamp er søndag den 11. marts, hvor HA85 klokken 16.30 kommer på besøg hjemme i Lynghallen i Grindsted.

Hvis alt går vel, kan oprykningen blive sikret på hjemmebane i Lynghallen den 18. marts, hvor Hogager kommer på besøg.

GGIF nærmer sig oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce