GGIF gjorde rent bord - lutter sejre i 3. division

Grindsted GIF lukkede lørdag eftermiddag sæsonen i 3. division med en sejr på 32-24 over SGI. Dermed vandt Grindsted alle sæsonens 22 kampe. Arkivfoto: Jacob Schultz.

GGIF gjorde rent bord - lutter sejre i 3. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted GIF smed ikke et eneste point i sæsonen i 2. division.

Grindsted: Der er i denne sæson blevet gjort rent bord for Grindsted GIF's håndboldherrer i 3. division.

Sæsonen sluttede lørdag eftermiddag med en udekamp mod SGI i Esbjerg, og ligesom i sæsonens foregående kampe endte det med en sejr. Kampen var reelt uden betydning, men det forhindrede ikke Grindsted-spillerne i at levere en vinde sikkert med 32-24.

En god defensiv og en skarp kontrafase gjorde, at der hurtigt blev skabt hul mellem de to hold. Grindsted var undervejs i 1. halvleg foran med 9 mål, men i slutningen af halvlegen fik hjemmeholdet hentet lidt ind, så stillingen ved pausen "kun" var 17-12 til Grindsted.

Maksimumspoint

SGI kom i 2. halvleg lidt for let til deres scoringer, og derfor fik Grindsted aldrig for alvor trukket fra. I de sidste 10 minutter gik gassen dog af Esbjerg-ballonen, og Grindsted kunne derfor køre en relativt sikker sejr på 32-24 hjem.

Eneste malurt i bægeret var, at Nikolaj Svalastog mod slutningen af kampen fik rødt kort efter en hård tackling. Det kan være ensbetydende med karantæne i første turneringskamp i 2. division efter sommerferien.

Med sejren gjorde Grindsted GIF fuldstændig rent bord i 3. division. De 22 turneringskampe endte med 22 sejre og dermed en suveræn oprykning til holdet, som indledte 2017 med at spille i serie 1, men som nu skal prøve kræfter med landets tredjebedste række.

Stor succes har der også været i Filskov IF, hvor kvinderne er rykket op i 3. division, mens herrerne er avanceret til serie 1.

GGIF gjorde rent bord - lutter sejre i 3. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce