Frederik Hede er tilbage på vinderkurs

Frederik Hede Jensen fra Grindsted (i hvide og røde bukser) er tilbage på vinderkurs. Lørdag aften besejrede han Andrei Nurchynski fra Hviderusland og rejste sig dermed oven på sin seneste kamp, som endte med et nederlag. Foto: Thomas Sjørup/Scanpix

Frederik Hede er tilbage på vinderkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted-bokseren Frederik Hede Jensen er igen på vinderkurs: Lørdag aften vandt han på point over en hviderussisk modstander ved et stævne i Struer.

Grindsted: Boksekarrieren er igen kommet på rette kurs for Frederik Hede Jensen.

Lørdag aften boksede den 22-årige Grindsted-dreng, som i dag bor i Aarhus, ved et professionelt stævne i Struer, og her lykkedes det at besejre en hviderussisk bokser med det meget mundrette navn Andrei Nurchynski på point efter fire omgange.

Det var en meget vigtig sejr for Frederik Hede Jensen, som i sin seneste kamp, der fandt sted i marts, leverede en skrækkelig indsats og tabte til en spansk modstander. Han var derfor presset til sejr denne gang, hvor et nederlag efter al sandsynlighed ville have betydet enden på boksekarrieren.

Et nederlag var dog ikke aktuelt, da Frederik Hede Jensen vandt alle fire omgange. Efter en rolig indledning, hvor hviderusseren mest holdt sig på afstand, viste Nurchynski i lidt højere grad tænder i de efterfølgende runder.

Frederik Hede Jensen var dog teknisk overlegen og havde ikke de store problemer med at holde sin modstander på afstand og bokse kontra, hvilket sikrede ham en sikker sejr på point.

Jeg vidste godt, at han ikke var sådan en, jeg ville slå på røven. Jeg synes, at jeg fik godt fat i ham til sidst, men han var god til at tage slagene.
Frederik Hede Jensen

Tilfreds med kampen

Hovedpersonen er da også godt tilfreds med indsatsen.

- Jeg synes, at det gik rigtigt godt. Taktikken holdt i hvert fald hele vejen hjem, siger Frederik Hede Jensen, der ikke tager det så tungt, at han ikke formåede at levere den knockout, som publikum elsker.

- Jeg vidste godt, at han ikke var sådan en, jeg ville slå på røven. Jeg synes, at jeg fik godt fat i ham til sidst, men han var god til at tage slagene, siger Frederik Hede Jensen om sin rutinerede modstander.

Masser af luft

Efter sin seneste kamp, hvor Frederik Hede Jensen i høj grad gik kold på grund af manglende luft, har han fået konstateret astma. Det får han nu medicin mod, og det gjorde, at han denne gang havde rigeligt med luft til at klare kampen.

- Jeg syntes, at jeg havde masser af luft, og det håber jeg også, at man kunne se. Jeg kunne i hvert fald sagtens havde bokset endnu flere omgange, lyder det fra en tilfreds Frederik Hede Jensen.

Frederik Hede er tilbage på vinderkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce