Fodbolddrenge er kommet til tops

Grindsted GIF U10 fodbolddrengene, som i weekenden rykkede op i Golden League platin-niveau. Stående fra venstre træner Bjarke Meyer, William Østergaard Andreasen, Gustav Kaufmann Jahn, Tobias Pedersen, Nicklas Heiselberg, Jonas Meyer Allen og træner Kim Karlsen Hansen. Siddende Lukas Krongaard, Lucas Karlsen Hansen og Jakob Kiyak Vejs. Foto: Peder Pan

Fodbolddrenge er kommet til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Grindsted GIF's U10 fodbolddrenge fortsætter med at levere imponerende resultater, og i weekenden kronede holdet en flot sæson i DBU's talentturnering Golden League med oprykning til platin-rækken, som er det absolut højest opnåelige niveau inden for børnefodbolden i Danmark. Det fortæller GGIF i en pressemeddelelse.

På hjemmebane imod Hobro IK blev det til en flot 7-3 sejr, og dermed er GGIF-drengene rykket op allerede inden sidste spillerunde i næste weekend.Det betyder, at holdet efter sommerferien skal spille i samme liga som f.eks. storklubberne AGF og OB.De dygtige lokale drenge har været på noget af en fodboldrejse de senere år, hvor flotte resultater og skinnende pokaler er blevet en del af hverdagen.

Seks af spillerne var også med på det hold, der i vinter vandt sølvmedaljer ved DGI's landsmesterskab i indefodbold.

Gennem alle årene har trænerduoen heddet Bjarke Meyer og Kim Karlsen Hansen.

Fodbolddrenge er kommet til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce