Filskovs damer rykker op i 3. division - lokalopgør mod Grindsted i sigte

Filskovs seniordamer rykkede i weekenden op i 3. divion efter at have taget 7. sejr i træk i Jyllandsserien. Privatfoto

Filskovs damer rykker op i 3. division - lokalopgør mod Grindsted i sigte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en ubesejret sæson i Jyllandsserien, rykker Filskovs håndbolddamer op i 3. division. Det åbner op for lokalopgør mod Grindsted.

Filskov: Når sommer bliver til efterår, rykker seniordamerne i Filskov IF Håndbold samtidig op i 3. division.

Det sker, efter at holdet er gået ubesejret igennem denne sæson i Jyllandsserien. En sejr i sidste weekend sikrede derfor et forspring, som ikke kan indhentes med tre turneringskampe tilbage.

Det er godt halvandet år siden, at Filskovs damer rykkede op i Jyllandsserien. Det var i sig selv en stor præstation for den lille håndboldafdeling, som bare håbede på at overleve, da denne sæson startede. Nu skal man forsøge sig med divisionshåndbold.

- Vores målsætningen var at undgå at rykke ned. Det ændrede et par kampe på, da vi fandt ud af, at vi kunne godt spille med. Den selvtillid tog vi med, fortæller Boe Rasmussen, træner for damerne.

Truppen består af godt 14 spillere i alderen 20-28 år, og den er godt sammentømret, mener træneren:

- Der er en rigtig god moral. Spillerne kæmper for hinanden, og de gør det med et smil på læben. Det er en holdpræstation. Det er der ingen tvivl om. Vi har ingen, der bare scorer 15 mål i én kamp.

Måske lokalopgør

Oprykningen giver samtidig mulighed for nogle interessant lokalopgør. Grindsteds damer spiller nemlig også i 3. division, og Filskov og Grindsted kan derfor ende i samme pulje næste år.

- Det bliver da spændende. Det vil blive lillebror mod storebror i sådan et lokalopgør, siger Boe Rasmussen.

Målsætningen bliver som udgangspunkt igen at undgå at rykke ned.

- Vi skal nyde det. Vi kommer i 3. division med en smal trup, med mindre vi får noget tilgang, og vi ved, at vi får det svært. Men vi har sagt, at nu prøver vi det, og klubben er med. For det kommer også det at koste ekstra ressourcer for klubben i form af dommerleje og kampgebyr. Så det bliver lidt et eventyr, siger træneren og tilføjer:

- Så kan det være, vi ændrer målsætningen til jul. Det kan gå begge veje. Det kan være, at vi bare skal have point. Det kan også være, at vi gerne vil ende i den øverste halvdel.

Filskovs damer rykker op i 3. division - lokalopgør mod Grindsted i sigte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce