Der er gang i Billund Pony Travklub

Pony travklubbens trænerduo, Camilla Ankerdal (tv) og Iben Engholm, er her sammen med Camilla Germann Jensen og hendes pony Neith, der på fornem vis vandt pony travløbet på Billund Trav torsdag aften. Foto: Keld Stampe.

Der er gang i Billund Pony Travklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubben er i god vækst, og så har den fået tildelt fornemme opgaver i indeværende sæson

Billund: I Billund Pony Travklub har både de aktive børn og unge samt de voksne ledere armene oppe over hovedet i øjeblikket. Og det er forståeligt. For der er gang i foretagenet. Klubben er ikke bare i god vækst, den har også, efter en rum tids søgen, fået trænersituationen på plads.

- Vi er så heldige, at Camilla Ankerdal, som har fået travsporten ind med modermælken, har takket ja til at træne vores erfarne medlemmer hver onsdag aften. Det betyder så, at vores anden træner, Iben Engholm, primært kan koncentrere sig om begyndertræningen, der foregår på søndage fra kl. 11-13. Det er bare så godt. For det er virkelig et par kapaciteter, vi nu har tilknyttet,  fortæller Birgitte Germann Johansen, formand for Billund Pony Travklub.

Stor erfaring

Iben Engholm, der kommer fra Skanderborg, har selv været aktiv inden for ponytravsporten i 10 år og har i dag licens til at køre løb med de store heste. Camilla Ankerdal er nærmest opvokset på travbaner. Hun er datter af Flemming Ankerdal, der har fungeret som travtræner siden 1975, bl.a. i 20 år i Italien, og som i dag har hjemmebane i Billund, hvor han også havde stald i de tidlige 80´ere.

- Jeg selv er først lige vendt hjem fra Italien, hvor jeg de seneste 10 år har været ansat i stalden hos nogle af de store italienske travtrænere, fortæller hun.

Store opgaveer i vente

Billund Pony Travklub kan ud over den ugentlige træning og ordinære løb også se frem til et par store opgaver i sæsonen.

- Vi er så heldige, at vi er blevet tildelt værtsskabet for både Dansk Mesterskab og Nordisk Mesterskab i år. Det er vildt og vi glæder os, siger Birgitte Germann Johansen.

Hun fortæller også, at interesserede børn og unge er meget velkommen til at kigge forbi ponystalden på Billund Trav til begyndertræningen søndag formiddag.

For trods vækst, er der forsat plads til flere medlemmer. 

Der er gang i Billund Pony Travklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce