Billund på tavlen - point til Grindsted

Billund snuppede i weekenden sæsonens første point, da Blåbjerg blev besejret med 4-2. Arkivfoto: Keld Stampe.

Billund på tavlen - point til Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund: Efter et 2-3 nederlag i sæsonens første turneringskamp lykkedes det Billund IF´s serie 2 mandskab at komme på tavlen med fuldt udbytte, 3 point, efter en 4-2 sejr i sæsonens anden kamp, der blev spillet søndag i Outrup mod Blåbjerg.

- Slaget stod på en arena, der i høj grad bar præg af årstiden, så nogen køn kamp blev det aldrig. Vi havde en del afbud på grund af skader og job, men de, der var med, kæmpede til gengæld fornemt på trods af de svære præmisser, fortæller Billund træner Peter Johansen.

Blåbjerg startede friskt, men blev straffet af Billunds offensiv. To gange midtvejs i 1. halvleg fandt altid hårdtarbejdende Henrik Andresen topscorer Alexander PC med en flot dybdestikning, og han kvitterede begge gange med smukke scoringer.

Efter 2-0 ved pausen udbyggede Alexander PC endda føringen til 3-0 med et fremragende langskud på forarbejde af Kenni Christensen, , men herefter gik maskine lidt i stå og Blåbjerg kom tilbage i kampen på to lidt tilfældige scoringer.

Det lykkedes dog Billunds velspillende kaptajn på dagen, Sebastian Nørbygaard, at udbygge føringen til 4-2 i det 74. minut, og så var kampen lukket.

Holdets næste kamp spilles den 20. april, hvor Tjæreborg besøger Billund Stadion.

Også Grindsted GIF, som spiller i samme række, var søndag aften i aktion. Holdet var en tur i Esbjerg for at møde holdet med det lidt spøjse navn FC King George, og det kom der et enkelt point ud af. Opgøret endte 1-1.

Billund på tavlen - point til Grindsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce