BI tabte sæsonpremiere på sen scoring

Alexander Plagborg udlignede til 2-2 i slutminutter mod Varde, men alligevel rakte det ikke til point for Billund, som langt inde i overtiden scorede til 3-2. Arkivfoto: Alex Hermann.

BI tabte sæsonpremiere på sen scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først dybt inde i overtiden sikrede Varde sig en sejr på 3-2 over Billund.

Billund: Undervejs tegnede det godt, men det endte bittert for Billunds bedste fodboldspillere, som fredag aften skød sæsonen i gang med en hjemmekamp mod Varde IF i serie 2. Først fire minutter inde i overtiden scorede gæsterne sejrsmålet til 3-2 efter et opgør, der i de døende minutter vendte frem og tilbage flere gange.

Efter en pauseføring på 1-0 til Varde spillede gæsterne, der af flere bliver betegnet som favoritter til at vinde puljen, i 2. halvleg sikkert og holdt Billund fra nævneværdige chancer. Det holdt frem til fire minutter før tid, hvor det lykkedes Jes Dahlmann at udligne til 1-1.

Sen scoring

Et splitsekund tydede det oven i købet på, at alle tre point skulle blive i Billund. Men selvom duften af straffespark i denne situation ifølge Billund-tilhængerne nåede næsten helt op på siden af duften af ristede pølser fra John Ullerups grill, forblev dommerens fløjte tavs - og så gik der ikke mange sekunder, før bolden lå i nettet i den anden ende bag Michael Andersen. 2-1 til Varde.

Det slog dog ikke Billund-spillerne ud, og selvom stadionuret nu havde passeret de magiske 90 minutter, lykkedes det Alexander Plagborg at få udlignet til 2-2. Det var dog heller ikke tilstrækkeligt, for dybt inde i tillægstiden scorede udeholdets Simon Damgaard sit andet mål i kampen til 3-2 til Varde.

Åbningssejr til Grindsted

Grindsted GIF spiller i samme pulje, og de indledte sæsonen lørdag eftermiddag på udebane mod Esbjerg fB. Det endte godt for Grindsted, som godt nok kom tidligt bagud, men endte med at tage hjem fra Vestjylland med en sejr på 2-1.

Det var en selvmål, som til slut afgjorde kampen til Grindsteds fordel.

Årets første lokalopgør mellem de to hold finder sted tirsdag den 1. maj på Grindsted Stadion. Blot halvanden uge senere - lørdag den 12. maj - mødes holdene igen. Denne gang er det Billund Stadion, som lægger græs til lokalopgøret.

I serie 4 er Krogager Boldklub kommet godt fra start med to sejre i to kampe, mens Vorbasse/Hejnsvig har oplevet både sejr og nederlag.

BI tabte sæsonpremiere på sen scoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce