BI kom forrygende fra start

Efter en lidt træls forårssæson, der endte med en sikker nedrykning, kom Billund IF godt fra start i den nye sæson. Første kamp blev vundet med 8-0 på udebane mod Øster Starup/Vester Nebel. Arkivfoto.

BI kom forrygende fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en 8-0-sejr i første kamp er Billund IF kommet fantastisk fra start i serie 3.

Billund: De bedste fodboldspillere fra Billund IF fik en forrygende start på den nye sæson, da holdet i første kamp vandt med hele 8-0 på udebane over Øster Starup/Vester Nebel IF.

Det var ellers hjemmeholdet, som havde alletiders chance for at komme i front, da holdet fik et forsøg fra 11 meter-pletten. Det reddede Billund-keeper Thomas Sørensen dog i fin stil, og resten af halvlegen var ren opvisning fra de blå.

6-0 stod der på måltavlen, inden pausefløjtet kom de stakkels Øster Starup/Vester Nebel-spillere til indsætning.

Anden halvleg stod også i Billunds tegn, men det blev ved to scoringer og dermed en sejr på 8-0.

Lokalbrag på søndag

Vorbasse Boldklub spiller i år i samme række. Holdet kom dog knap så godt fra start, da det fredag aften blev til et nederlag på 2-3 på hjemmebane mod Ansager IF.

Begge hold skal i aktion igen onsdag, hvor Billund for besøg af Kolding Boldklub, mens Vorbasse skal en tur til Agerbæk. På søndag er der så lagt i kakkelovnen til det helt store lokalbrag, når Vorbasse og Billund tørner sammen. Det sker ved Vorbasse Fritidscenter, og der er kampstart klokken 19.

Kommunens højest rangerede hold, Grindsted GIF, spiller igen i denne sæson i serie 2. Holdet har dog ikke været i aktion endnu, men spiller sin første turneringskamp onsdag aften, hvor Blåbjerg Boldklub kommer på besøg på Grindsted Stadion. Også her er der kampstart klokken 19.

BI kom forrygende fra start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce