Ambitiøse fodboldpiger: Billund vil i 1. division

Billunds fodboldpiger har fejret en del sejre som ungdomsspillere, og nu går de efter også at fejre dem som seniorer. Målet er, at BillundQ i 2021 skal have et hold i 1. division. Arkivfoto.

Ambitiøse fodboldpiger: Billund vil i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billunds fodboldpiger bliver til BillundQ, og ambitionerne er store. Om tre år vil Billund spille i 1. division.

Billund: Det er en flok ambitiøse og dedikerede fodboldpiger, der efter sommerferien kommer til at udgøre seniorafdelingen i Billund Idrætsforening. Faktisk er de så dedikerede, at de under et nyt setup, der har fået navnet BillundQ, har sat en ny og meget ambitiøs målsætning.

- Vores målsætning er, at vi skal spille i 1. division i 2021, fortæller Flemming Vesth, som sammen med Torben Hallas, Bendt Sørensen, Susanne Christensen og Jimmy Johnsen udgør trænerteamet i den nye seniorafdeling.

I dag kan Billund IF kun stille et 7-mands-hold i damesenior, men fra efterårssæsonen bliver et hold tilmeldt i serie 2, som er den laveste række, og så går jagten ind på større udfordringer.

- Vi har nogle rigtigt dygtige piger, især i årgangene 2000-2002, som vil være stammen, vi bygger det op omkring, siger Flemming Vesth.

Træning begynder i uge 31
Tirsdag den 31. juli bliver efterårssæsonen indledt for de kvindelige fodboldspillere i BillundQ. Der vil ved den lejlighed være træning fra klokken 18.30 ved Billund Idrætscenter.

Piger/kvinder, der måtte være interesserede i at høre mere om BillundQ-projektet, kan kontakte Flemming Vesth på telefon 61 76 44 76.

Alle ambitionsniveauer

En del af de spillere, som fra efteråret kommer til at udgøre det bedste hold i BillundQ, er tæt på at afslutte et år på efterskole. De har givet tilsagn om igen at spille i Billund, og for at sikre, at der er en fødekæde, når nogle spillere stopper eller flytter, vil der være fokus på den røde tråd ned gennem årgangene.

- Dem, der kommer længere nedefra og er på vej op, vil vi integrere, så de stille og roligt kommer ind og bliver en del af holdet, siger Torben Hallas.

Ligesom i dag vil der være et 7-mands-hold, som vil være henvendt til dem, hvor ambitioner og evner rækker til, at fodbold skal være hyggeligt og i mere begrænset omfang.

- Der skal både være plads til dem, der gerne vil træne en enkelt gang om ugen og hygge sig med noget 7-mands-bold, og til dem, der har nogle større ambitioner. For dem med større ambitioner har vi lagt en plan sammen med pigerne, siger Flemming Vesth.

Det indebærer blandt andet, at der hver uge vil være fast målmandstræning.

- Jeg har været målmand i 20 år, så jeg har en masse at give af, og jeg har også en masse træningsøvelser med, fortæller Bendt Sørensen, som bliver målmandstræner.

Ambitiøse fodboldpiger: Billund vil i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce