Sydstjernen var de bedste til sidst


Sydstjernen var de bedste til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En helt lige kamp mellem to af rækkens bundhold faldt i sidste ende til Sydstjernens fordel. 20-19 besejrede de gæsterne fra Højfyn Håndbold.

Aabenraa: Det var to jævnbyrdige hold, som søndag aften mødtes i Arena Aabenraa. Fra kampens start prøvede de lyseblå værter at spille 7 mod 6. En beslutning der virkede til at overraske Højfyn. To gange formåede gæsterne endda at brænde på frit mål, hvilket også hjalp Sydstjernen godt ind i kampen. Efterhånden som første halvleg skred frem, begyndte begge mandskaber at producere flere fejl. Specielt i angrebsspillet så det til tider skidt ud. Utallige afbrændere resulterede i en helt lige pausestilling på 11-11. En stilling som fint afspejlede kampens første 30 minutter, hvor de to hold havde både gode og dårlige perioder.

Målmænd kom i gang

De første minutter af anden halvleg startede præcis som den første sluttede. Mange fejl i begge ender hjalp ikke på måltavlen, ligesom begge målmænd for alvor var blevet skudt i gang. Sydstjernens målvogter, Henriette Hovesen, stod en god kamp, hvor det flere gange lykkedes hende at pille glansen af Højfyns angrebsspil. I den modsatte ende var udeholdets målmand også for alvor kommet i omdrejninger. Hun tog hvad der skulle tages, og var bestemt medvirkende til, at gæsterne kun lukkede 20 mål ind.

Med seks sekunder tilbage af kampen havde gæsterne muligheden for at få et enkelt point med fra kampen. De få sekunder var dog ikke nok til en udligning, da bolden blev skudt i paraderne. Dermed kunne de unge piger fra Sydstjernen juble over den anden sejr i træk.

Sydstjernen - Højfyn Håndbold 20-19 (11-11)

Håndbold, 3. division, kvinder

Sydstjernen var de bedste til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce