Sydstjernen slog til i slutfasen


Sydstjernen slog til i slutfasen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom de undervejs dykkede et par gange og havde svært ved at holde hovedet oven vande, fik Sydstjernen alligevel vendt kampen til sin fordel i de allersidste minutter.

Håndbold, 3. division, kvinder:

Sydstjernen - Sønderborg 30-26 (15-14) Josephine R. Tygsen, vik_aabenraa@jv.dk

Aabenraa: Trods den meget svingende præstation igennem hele lokalopgøret formåede Sydstjernen alligevel at trække sejren i land - ikke mindst fordi holdet er i besiddelse af en stor portion selvtillid.

Tørsten efter revanche var stor, da Sydstjernen tabte det omvendte opgør med et enkelt mål. Det kom dog ikke til udtryk i begyndelsen af kampen. Her startede de med at brænde straffekast og kom hurtigt bagud.

De fik dog stille og roligt løst op for gæsternes forsvar og kom dermed også frem til flere scoringer. Men de fik aldrig rigtigt slået hul før de sidste minutter inden pausen, hvor de kom foran med et enkelt mål.

I pausen blev det aftalt, at hjemmeholdet skulle gå hårdere til den i forsvaret, og der skulle investeres i flere kontraløb.

Det lykkedes ikke ligefrem, og Sydstjernen indledte anden halvleg ud med at smide tre bolde væk. Gæsterne kom igen foran, men med 12 minutter igen begyndte det for alvor at gå Sydstjernens vej.

De startede kontraløbende og fik dermed også scoret nogle nemme mål. Derudover fik de også fremprovokeret modstanderne til at lave en masse tekniske fejl. Dog indtraf et mindre koncentrationsvigt undervejs, men der skulle mere til at slå dem ud.

Det var dog grunden til, at Sydstjernen ikke vandt større.

- Kampen viste, hvor god en udvikling pigerne er igennem, og hvor vigtig selvtillid er for spillerne, sagde den tilfredse træner, Jesper Danielsen, efter opgøret.

Sydstjernen slog til i slutfasen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce