Sydstjernen kom på rette spor


Sydstjernen kom på rette spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter syv kampe med nederlag, blev den dårlige stime endelig brudt for Sydstjernen. På trods af mange tekniske fejl endte de lyseblå med en 24-21 sejr over DSIO Odense.

Rødekro: Det var to af rækkens bundhold, som søndag eftermiddag mødtes til en direkte duel, om at skulle ligge over eller under nedrykningsstregen. Fra kampens begyndelse var det DSIO Odense, som kom bedst i gang. Indtil haluret viste 20 minutter havde gæsterne været foran, men et par hurtige mål og så var den stilling vendt på hovedet. Sydstjernens føring blev hjulpet godt på vej af højrefløjen Emma Hamann, som scorede fem mål i første halvleg. Hun blev også kampens topscorer.

Kampen i tal
Håndbold, 3.division, kvinderSydstjernen - DSIO Odense 24-21 (14-13)

Stillinger undervejs: 1-3, 9-9, 13-10, 19-15, 23-21

Målscorere: Emma Hamann 5, Maja Wiuff 4, Mette Geertsen 4, Nanna Viuff 3, Mia Sieljacks 3, Kira David 2, Emilie Albæk 2, Julie Søllingvraa 1

Mange fejl

Fra anden halvlegs start var det igen de lyseblå der sad på spillet. Selvom angrebet scorede på mange af chancerne, så kunne det være blevet til endnu flere, hvis ikke der havde været så mange tekniske fejl. Sydstjernens træner, Benny Kolbeck, havde efter kampen talt sig frem til hele 21 af slagsen. De mange fejl hos hjemmeholdet kostede dog ikke dyrt. Odense lavede også mange fejl, så i sidste ende kunne det mest effektive hold gå fra banen som sejrsherre. Så for første gang i syv kampe var det hjemmeholdets tur til at synge sejrssang.

Hos Sydstjernen var de efterfølgende glade for, at kunne sætte to point på kontoen.

- Det var en ekstremt vigtig kamp, og med sejren er vi nu på den rigtige side af nedrykningsstregen, sagde Benny Kolbeck, der fortsatte med at rose sine spillere:

- Pigerne skal have stor cadeau for deres indsats i dag. Selvom selvtilliden har været ramt, så leverede de i dag, sagde han med henvisning til den række af nederlag som holdet senest har været inde i.

Sydstjernen kom på rette spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce