SønderjyskEs kæmpe forløsning


SønderjyskEs kæmpe forløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har været en hård start på sæsonen for det unge hold. Allerede nu begynder det at spidse til, og en sejr var vigtigere end aldrig før.

Fodbold, 1. division, kvinder: VSK, Aarhus - SønderjyskE 2-5 (2-1)Aarhus: Nu skete det, et vind eller forsvind-opgør. Alt stod på spil for de sønderjyske piger, hvis de skulle have en forhåbning om at forblive i Danmarks andenbedste række.De har ikke haft heldet med sig endnu, men det rigtige resultat faldt på det helt rigtige tidspunkt.Det var generelt en helstøbt holdpræstation, men der var dog to, som skilte sig ekstra ordinært ud.Camila Brink scorede hele tre af de fem mål. Mens den meget unge Marie-Louise Abild på blot 16 år stod for to assists og scorede på to straffespark.De to var med til at holde kadencen igennem hele kampen, selvom det efter første halvleg så en anelse sort ud.Men det fik de sønderjyske piger rettet op på, Aarhus kom ikke til mange chancer - blandt andet fordi SønderjyskE fik presset dem helt i bund, så meget at gæsterne begik to straffespark mod Marie-Louise Abild.

- Endelig, endelig, endelig, sagde en meget stolt træner, Kim Hansgaard, efter opgøret.Han synes, at pigerne leverede en "meget moden indsats".For ham og holdet var det en kæmpe forløsning med sæsonens første sejr, og de fik den, da de manglede den mest.Det blev også fejret i både omklædningsrummet og på turen hjem.

SønderjyskEs kæmpe forløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce