Målmanden sørgede for to scoringer

Træner Olivera Kecman var ikke helt tilfreds med forsvarsspillet i lørdagens kamp mod Bjerringbro.Foto: André Thorup

Målmanden sørgede for to scoringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejr over Bjerringbro er godkendt men ikke mere. Træner Olivera Kecman er tilfreds med det offensive spil, men SønderjyskE lod for mange mål gå ind.

 

Håndbold, kvinder, serie 1 Bjerringbro - SønderjyskE 24-33.

Mål: Helena Løjborg 6, Celina Hansen 4, Emely Baunsgaard 4, Nina Bech 4, Emma Kiellberg 3, Leonora Demai 3, Rikke Petersen 3, Caroline Rasmussen 2, Claudia Rampen 2 og Sara Mitova 2.

Målmand Claudia Rampen sørgede egenhændigt for to af de i alt 33 scoringer, da SønderjyskEs damer i første division lørdag besejrede Bjerringbro på udebane.

Træner Olivera Kecman er godt tilfreds - både med den offensive indsats af målmanden og med resten af angrebsstyrken.

- Scoringsprocenten var rigtig fin - i hvert fald i forhold til kampen mod Lyndby, hvor vi brændte rigtigt mange chancer. Der er kommet mere fokus på afslutningerne og det er jeg meget tilfreds med, lyder det fra Kecman, som til gengæld er noget mere skeptisk overfor de sønderjyske pigers indsats i forsvaret:

 

Aftalerne

- Jeg er utilfreds med, at Bjerringbro får lov til at score 24 mål mod os. Spillerne skal holde vores aftaler meget bedre, end de gjorde i kampen i dag. Så der er ikke den store jubel over sejren fra min side.

- Nu skal der arbejdet hårdt frem til topkampen på fredag, fastslår Kecman.

- Det er virkelig hårdt, når man gerne vil være med i toppen.

Indtil lørdagens kamp lå SønderjyskEs damer på en andenplads i rækken, men den blev delt med tre andre hold. Øverst lå Hadsten med maksimumspoint.

Målmanden sørgede for to scoringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce