Lokalopgøret blev aldrig rigtig spændende


Lokalopgøret blev aldrig rigtig spændende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tinglev/Lundtoft/Sydstjernens 3. divisionshold lavede for mange fejl og tabte med 22-32 i udekampen mod Team Haderslev KFUM

HADERSLEV: Team Haderslev KFUM er et af de hold, som Tinglev/Lundtoft/Sydstjernen rigtig gerne vil slå. Men det var de slet ikke i nærheden af. Bortset fra en føring på 1-0 var det hjemmeholdet, der sad på det meste, og som kampen skred frem, blev der aldrig spænding om udfaldet.

- Hvis man ikke er klar heroppe, får man én på hatten, og det var jo også det, der skete. Vi spillede med al for høj risiko, og af den grund blev der lavet alt for mange tekniske fejl, erkendte TLS's træner René Hansen da også.

Hjemmeholdet var bredere besat end gæsterne og førte allerede midt i første halvleg med 9-4 og 10-5. På dette tidspunkt blev både Patrick Nottelmann og Rasmus Hansen betænkt med personlig opvartning. Det betød, at spillet forkrampede en smule, men KFUM's træner, Søren Krog, løste problemet ved at spille med syv markspillere. Det betød, at TLS opgav mandsopdækningen.

Takket være en række mål scoret af Rasmus Hansen i begyndelsen af anden halvleg øgede KFUM forspringet til 20-13. Dt betød, at han atter blev mandsopdækket, men Søren Krog tog igen brodden af gæsternes taktiske disposition ved at gå over til at spille uden målmand, når holdet var i angreb. Derfor havde mandsopdækningen ingen større effekt, og hjemmeholdet havde nemt ved at køre en sikker sejr hjem.

- Det blev en kamp helt på vores præmisser. Vi stod godt. Alle aftaler blev holdt, og de ting, vi har trænet, lykkedes, konstaterede KFUM's træner Søren Krog efter den sikre sejr.

Kampen i tal
Håndbold, 3. division, mænd: Team Haderslev KFUM - Tinglev/Lundtoft/Sydstjernen 32-22 (14-10).Målscorere, TLS: Kasper Hemmingsen 5, Nick Wollesen 5, Morten Kristoffersen 4, Kenneth Scheider 3, Simon Johannsen 2, Rasmus Hansen 1, Niklas Jepsen 1, Chris Callesen 1.

Lokalopgøret blev aldrig rigtig spændende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce