Hjordkær overrasker på fodboldbanen: Oldboys skal op mod Viborg

Søren Frederiksen er det navn, der er nærmest synonymt med Viborg Fodboldklub. Han har spillet på klubbens superligahold og på landsholdet, og nu er han med på oldboysholdet, som onsdag aften får besøg af Hjordkærs oldboyshold, når de to tørner sammen i kvartfinalen i landspokalturneringen. Arkivfoto: Frank Cilius/Scanpix

Hjordkær overrasker på fodboldbanen: Oldboys skal op mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjordkærs oldboyshold i fodbold er overraskende i kvartfinalen i landspokalturneringen. De andre hold er storklubber som OB og AGF, og onsdag aften venter Viborg med tre tidligere superliga- og landsholdsspillere på holdet.

Hjordkær: - Vi får sandsynligvis lidt mere sved på panden, end vi plejer at få.

Assistenttræneren på Hjordkærs oldboyshold i fodbold, Brian Thams Hinrichs, ved godt, at den fodboldkamp, som holdet skal spille onsdag aften, bliver en hård én af slagsen.

Holdet fra Hjordkær har nemlig overrasket i årets landspokalturnering og er nu i kvartfinalen, hvor de tre andre deltagere i Jylland er storklubber som Viborg, AGF og OB, mens blandt andre Brøndby er med på Sjælland.

- Vi har været heldige med en god lodtrækning og kom først i kamp i tredje runde, hvor vi slog Ensted med 10-1. Vi vidste heller ikke, at vi var så gode, at vi kunne slå dem så stort, siger Brian Thams Hinrichs.

Onsdag aften skal det lokale hold spille kvartfinale mod Viborg på udebane i domkirkebyen, og her venter tidligere superliga- og landsholdsspillere som Søren Frederiksen, Asbjørn Sennels og Ralf Pedersen. Det bliver lidt Davids kamp mod Goliath, indrømmer assistenttræneren, som sammen med træner Per Grave vil forberede spillerne på, at det bliver en rigtig svær kamp, men også at det bliver en stor oplevelse.

- Jeg tror ikke, vi kommer til at bevæge os meget frem ad banen. Det bliver nok ret meget forsvar, vi skal spille, men det bliver jo en kæmpe oplevelse, for hvor mange af os har prøvet at spille mod tidligere superliga- og landsholdsspillere. Den skal have én på hatten, og hvem ved - måske kan vi overraske. Vi vil i hvert fald kæmpe for det, siger Brian Thams Hinrichs.

 

Stadig pladser i bussen
Der er stadig pladser i den bus, som onsdag kører Hjordkærs oldboyshold til kvartfinalen i Viborg.Den kører klokken 15.30 fra Hjordkær og er hjemme igen klokken 23.

Det koster 100 kroner at komme med.

Bus kører af sted med opbakning

Spillerne er derfor ekstra klar, for ellers ved de godt, at det kan blive en grim oplevelse at spille i Viborg på onsdag. På tribunerne kan de være sikker på at få opbakning, som de kan hente kræfter i, for der kører en bus med lokale supportere, som tager med for at heppe på de lokale helte, som denne dag bliver udvidet med spillere udefra, da det ikke er alle, som kan komme med til Viborg.

- Vi manglede spillere til kampen, og nu har vi været ude og få forstærkninger. Vi har selvfølgelig ikke valgt de ældste oldboys-spillere, men dem, som ligger lige på kanten til oldboysholdet. Spillerne er helt oppe og køre over det, og de glæder sig til busturen, hyggen og kampen, for det bliver en kæmpe oplevelse. Vi havde jo alligevel ikke regnet med, at vi skulle videre fra kvartfinalen, fortæller Brian Thams Hinrichs.

Hjordkær overrasker på fodboldbanen: Oldboys skal op mod Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce