Håndbold: God nyhed inden vigtig hjemmekamp

SønderjyskE har forlænget kontrakten med Emma Kiellberg frem til 2020. Foto: Kåre Hangaard

Håndbold: God nyhed inden vigtig hjemmekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskEs tophold i kvindernes 1. division har inden lørdagens kamp mod AGF forlænget kontrakten med den skudstærke bagspiller Emma Kiellberg.

Aabenraa: Når SønderjyskEs bedste håndboldkvinder går på banen mod AGF lørdag eftermiddag i Arena Aabenraa, er det med en god nyhed i bagagen. Klubben har nemlig forlænget kontrakten med den 23-årige Emma Kiellberg, så den nu løber frem til 2020.

Det er sportschef og cheftræner Olivera Kecman bestemt ikke utilfreds med.

- Emma er en vigtig brik på holdet. Hun bidrager både på og uden for banen og er en intelligent spiller, der har et godt overblik og skud. Hun er også stærk forsvarsmæssigt og styrmanden i vores 6-0-forsvar, siger Olivera Kecman.

Tilbage i sommeren 2015 kom Emma Kiellberg som topscorer for DHG Odense til SønderjyskE, og den højrehåndede fynbo har denne sæson lavet 79 mål i 23 divisionskampe.

- Hun har potentialet til at udvikle sig yderligere. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med hende de kommende år, siger Olivera Kecman.

Vi havde problemer med AGF i den første kamp på udebane.
Olivera Kecman, cheftræner

Vigtig kamp

Emma Kiellberg må på lørdag i kampen mod AGF gerne vise, at hun ved, hvor målet står. Med en sejr er SønderjyskE nemlig sikre på mindst at skulle ud i kvalifikationskampe til en plads i landets bedste række, men selv om AGF ligger langt nede i tabellen, er en sejr ingen selvfølge.

- Vi havde problemer med AGF i den første kamp på udebane, så vi skal være klar fra start, men det er en kamp, der skal vindes, siger Olivera Kecman og tilføjer, at der op til kampen mod AGF er blevet arbejdet meget med forsvaret, som ikke fungerede optimalt i den sidste kamp.

Håndbold: God nyhed inden vigtig hjemmekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce