Choknederlag til SønderjyskE

Cheftræner Olivera Kecman må nu erkende, at den direkte oprykning er utopi. Foto: Ole Nielsen

Choknederlag til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE's bedste håndboldkvinder tabte lørdag overraskende til bundholdet fra Gudme. Der blev simpelthen brændt for mange chancer.

Aabenraa: - Vi skal tilbage på sejrssporet og have en ny succesoplevelse. Der er ingen tvivl om, at der er mere i spillerne, end det vi så i vores seneste præstation, og ingen er mere opsatte på at skabe forbedring end dem.

Sådan lød det fra SønderjyskE's assistenttræner, Kasper Poulsen, inden lørdagens hjemmekamp mod Gudme HK i Arena Aabenraa, men sådan kom til slet ikke til at gå.

SønderjyskE's bedste håndboldkvinder tabte opgøret mod Gudme HK, der frister en tilværelse i bunden af 1. division, med 20-23, og det var da også en noget rystet cheftræner, som JydskeVestkysten fangede efter opgøret.

- Det gik helt galt, og vi brænder alt for mange chancer. Angrebsmæssigt var det helt katastrofalt, sagde Olivera Kecman.

Det gik helt galt allerede fra starten af kampen.

- Vi har 100 procents chancer i de fire første angreb, uden at det lykkedes at score, og i håndbold skal man score mål, når chancerne er der. Så enkelt er det. Nederlaget var vores egen skyld, sagde Olivera Kecman.

Kampen i tal
SønderjyskE - Gudme HK 20-23 (10-12)Topscorere SønderjyskE: Ricka Falk Gindrup 7, Celina Hehnel Hansen 3, Caroline Amalie Rasmussen 3, Sara Mitova 2, Pernille Johannsen 2, Emily Baunsgaard 2, Leonora DEmaj 1.

Topscorere Gudme HK: Johanne Lotzkat Matzen 7, Sarah Vest Kirkeløkke 4, Emilie Levinsen 3, Helena Elver 3, Emma Nielsen 3, Sofie Duedal Lindsgaard 2, Klara Grosen Larsen 1.

Udvisninger: SønderjyskE 0.

Udvisninger: Gudme HK 1.

Tilskuere: 305

Fremhæver tilskuerne

Nederlaget betyder med fem runder igen, at oprykningen til landets bedste række er sværere at få øje på, og det er cheftræneren da også helt på det rene med.

- Den direkte oprykning er nu utopi, og der er mange ting, der skal flaske sig i de sidste kampe, hvis vi skal rykke op, sagde Olivera Kecman, der dog ikke vil gå så vidt at kalde lørdagens nederlag for et kolletivt sammenbrud.

- Vi scorede bare ikke på vores mange chancer, sagde hun.

Da cheftræneren bliver spurgt om, hvem hun trods nederlaget vil fremhæve for at have levet op til forventningerne, er hun ikke i tvivl.

- Jeg vil fremhæve tilskuerne, der hele sæsonen har bakket os fornemt op, sagde Olivera Kecman.

- Men hvis jeg skal fremhæve en spiller, så må det blive vores stregspiller Ricka Falk Gindrup, der lavede syv mål, fortsatte hun.

SønderjyskE har chancen for at revanchere sig næste lørdag. Det er igen en hjemmekamp i Arena Aabenraa, og modstanderen er Fredericia HK.

Choknederlag til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce