Aabenraa kom på tavlen


Aabenraa kom på tavlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taastrup: En lang køretur skulle ikke være forgæves. Så selvom det ikke blev til fyldt udbytte, slap Aabenraa Badminton Club af sted med ét enkelt point i sæsonens andet opgør ved at tabe 7-6 i Taastrup på den københavnske vestegn.

De to mixdoubler var de første, der skulle i kamp. Drømmestarten udeblev, idet begge mixed doubler tabte deres respektive kampe i to sæt. Bedre så det ud for Martina Repiska, som spillede første damesingle. I overbevisende stil slog hun sin modstander. Også holdets nytilkomne slovak, Milan Dratva, viste gode takter. Han kunne uden større besvær slå sin modstander i to sæt.

To af de tre herredoubler var også med til at skrabe point sammen. Først var det doublen med de to brødre Alexander og Frederik Æbeløe Christensen, der viste vejen. Forinden havde Frederik også vundet sin singlekamp. Dernæst var det Jesper Thomsen og Frederik Sangtong, der kunne sikre Aabenraa den sidste sejr.

Et andet søskendepar, som også hjalp holdet til point, var Lia og Iza Salehar. En kamp, som træner Jonas Lyskjær beskrev som værende "en særdeles velspillet kamp af de to søstre".

Som følge af seks sejre kom ABC derfra med ét enkelt point. Hjemmeholdet vandt dog og fik altså to point.

Badminton, 2. division

Taastrup Elite - Aabenraa Badminton Club 7-6

Aabenraa kom på tavlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce