Årets sidste kamp: SønderjyskE vinder vaskeægte gyser

SønderjyskEs træner, Olivera Kecman, er yderst tilfreds med lørdagens to point. Arkivfoto: Timo Battefeld

Årets sidste kamp: SønderjyskE vinder vaskeægte gyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskEs bedste håndboldkvinder vandt årets sidste kamp og overvintrer i toppen af rækken.

Gudme: - Vi har brug for at slutte turneringen af før jul på den bedst tænkelige måde, da der venter os et ualmindeligt hårdt program i 2019.

Sådan lød det fra assistenttræneren for SønderjyskEs bedste håndboldkvinder, Kasper Poulsen, inden årets sidste kamp på udebane mod Gudme HK, og assistenttrænerens ønske gik i opfyldelse. Kampen, der ikke var for folk med dårlige nerver, blev nemlig vundet af SønderjyskE med 28-27, efter at holdet havde ført med 17-13 ved pausen.

Det var da også en tilfreds træner, som JydskeVestkysten fik fat i umiddelbart efter kampen.

- Vi kan godt lide at spille sådan nogle spændende kampe, og jeg er glad og tilfreds med de to point, selv om vi brændte lidt for mange chancer, og forsvaret var til tider heller ikke aggressivt nok, sagde Olivera Kecman.

Vi kan godt lide at spille sådan nogle spændende kampe.
Olivera Kecman, træner for SønderjyskE

Mitova blev matchvinder

SønderjyskE var foran hele kampen, men i slutfasen nåede hjemmeholdet flere gange op på uafgjort. Det var dog SønderjyskEs Sara Mitova, der sikrede sig match-vinderrollen, da hun scorede det altafgørende mål kort før slutfløjt.

For SønderjyskE var lørdagens kamp mod Gudme den første efter fire ugers pause, og derfor var Olivera Kecman på forhånd også noget betænkelig ved spillernes kampform.

- Efter fire ugers pause var jeg lidt spændt på kampformen, og der var da også visse afstemnings-problemer i starten, sagde Olivera Kecman.

Med sejren kan håndboldpigerne fra SønderjyskE holde jul blandt topholdene i kvindernes 1. division, og det er ikke så dårligt endda, da holdet har spillet to kampe færre end nogle af de andre tophold.

Årets sidste kamp: SønderjyskE vinder vaskeægte gyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce