Vi har travlt


Vi har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Har i flere år været naturgaskunde hos Dong. Så sælger en tidligere finansminister Corydon en del af Dong til anden side.

For os kunder, der fra Dong modtog en regning med det hele, sker der pludselig det, at nu skal der to firmaer til for at afregne det, som Dong alene klarede.

Forstå det hvem der kan, dette til trods for, at vore politikere bilder os ind, at man vil bekæmpe bureaukratiet.

"Dansk Gas Distribution", det er dem, der sender gassen gennem rørene, og for det store arbejde vil man krasse 1800 kr. ind i kvartalet. Firmaets hjemmeside bugner af kritik omkring afregninger og måleraflæsninger. For eksempel nedtagningen af en gasmåler. 7.000 kr. kunne nok klares på fem minutter.

Firma nr. to hedder "Ørsted", og det er dem, der skal kradse penge ind for forbruget. Firmaet praler på sin hjemmeside af "god kundeservice". Ja, god morgen. For en uge siden prøvede jeg mange gange at ringe firmaet op, men forgæves. "Vi har travlt, ring igen senere". Skulle bare have svar på et spørgsmål angående udskiftning af vores gasanlæg.

Sendte herefter spørgsmålet pr. brev, frankeret dag til dag. Har intet hørt her en uge efter. Man har nok stadig travlt.

Hvis man så ikke var tvangsindlagt, kunne man måske finde en anden leverandør.

Når jeg får den næste opkrævning, har jeg lyst til at sende en besked. Har travlt, betaler senere.

Vi har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce