Valg. Er vi seriøse nok?


Valg. Er vi seriøse nok?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Klima, ulighed, fattigdom, hjemløshed og social uretfærdighed er de store temaer og problemstillinger i tiden. Derfor må de naturligt nok være bærende i den valgkamp, der er foran os. Er vi alle sammen seriøse nok til det?

Skal vi igen opleve kandidaters egoistiske branding af dem selv, som har til formål at skaffe dem en karriere i politik?

Klimabenægtere på fremtrædende positioner spiller hasard med vores fælles livsgrundlag. Generelt er det ældre politikere, hvis verdensbillede ikke har udviklet sig og er blevet ajourført med tidens nyeste viden. Landbruget har siden 2015 reduceret kvælstofudledningen med 12 ton. Målsætningen var over 1300 ton. Er dette seriøst? Har man ikke fattet situationens alvor endnu?

Cepos fortsætter med at benægte ulighed og fattigdom med ligegyldige statistiske krumspring, som vi for længst har gennemskuet. De borgerliges foretrukne tænketank fortsætter som en pjusket papegøje på sin pind med de samme kommentarer.

Hjemløshed burde ikke eksistere i Danmark. Social uretfærdighed er et markant problem i Danmark. Man behøver blot at høre beretningerne fra de mennesker, der kommer i kløerne på det offentlige. Det er ikke i orden, at sagsbehandlinger er så langsommelige og vanskelige, at mennesker for eksempel dør i ressourceforløb. Hvordan kan man se sig selv i øjnene, når man som myndighed bliver årsag til det?

God valgkamp 2019.

Valg. Er vi seriøse nok?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce