Topmål for ringe opførsel


Topmål for ringe opførsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti er demokratisk valgt, men efter 20 år stadigvæk ikke stuerent, som man siger. De har nu understøttet borgerlige regeringer i 20 år, og nu til sidst, hvor de er i modvind, snyder de alligevel på vægten.

Dansk Folkeparti har i mange år været imod flygtninge og indvandrere, men nu er de blevet ligeså racistiske som Inger Støjberg ved at stille en dagsorden i folketinget om, at Danmark skal melde sig ud af den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Det er topmålet af ringe opførsel. For at være sikker på ikke at blive forfulgt i Danmark betyder det så, at jeg skal have et EU-borgerskab - en slags EU-pas - for at være sikker på at måtte blive i Danmark, dersom DF skulle finde på, at de ikke kan lide mig.

Jeg vil anbefale Statsministeren at udskrive valg i februar 2018, så der kan blive muget ud. Ved et valg skønner jeg, at DF får højst 10 % af stemmerne og LA går under spærregrænsen. Vi får måske en regering på midten, men en regering der ikke tillader cirkus i hele og halve år. Statsministeren havde format, men støtterne faldt om.

Det er forkert at uddele penge i form af skattelettelser, når der slet ingen penge er til rådighed. Det er sørgeligt, når borgerne skal sørge for alt selv, men nu skal der ske noget for at modvirke CO2 udslip - og det virkeligt og ikke kun på skrømt.

Topmål for ringe opførsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce