Til stor skade


Til stor skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Jeg så i fjernsynet den 8. februar, hvordan Anders Fogh Rasmussen smilende kørte rundt i Frankrig og smagte på vin.

Han så ikke ud til at have dårlig samvittighed, hvilket han ellers har god grund til at have, for han er den dansker, som i min levetid har skadet Danmark mest.

Han startede i 2003 på falsk grundlag sammen med USA's præsident George W. Bush Irak krigen. (Sagen venter stadig på sin retsafgørelse).

Han nægtede at tale med ambassadørerne fra de muslimske lande, som var urolige for, at Jyllands-Postens offentliggørelse af Kurt Westergaards Muhammed-tegninger ville føre til voldelige protestdemonstrationer, hvilket da også skete med afbrænding af danske ambassader og Dannebrog, og gjorde Danmark og danskere til legalt terrormål for rabiate muslimer.

Han forhindrede en folkeafstemning om Lissabon Traktaten, selvom en meningsmåling viste, at 70 procent af danskerne ønskede den. Traktaten blev vedtaget, og Danmark tabte suverænitet.

Han ændrede den økonomiske politik, således at prisniveauet i Danmark blev for højt i forhold til udlandet, så samhandel vanskeliggjordes og mange danske arbejdspladser blev flyttet til udlandet.

I hans statsministertid gennemførtes kommunalreformen, hvilket betød, at beslutninger på mange områder nu bliver taget langt fra de områder og de borgere hvor og for hvem, de har betydning.

Til stor skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce