Tak for gode borgermøder


Tak for gode borgermøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Efter to gode borgermøder om master, luftledninger og kabler i Ribe og Varde vil jeg gerne takke for den modtagelse, jeg har fået i det Vestjyske. Både af borgmestre og borgere. I har spurgt ind og givet udtryk for jeres bekymringer, og jeg (og Energinet) har lyttet og forklaret, det bedste vi kan på det nuværende grundlag. Den gode og konstruktive dialog skal vi holde fast i.

Nu fortsætter afklaringsarbejdet med at finde den bedste løsning. I den proces er jeg meget tilfreds med, at vi får udenlandske eksperter på banen. Det betrygger mig i, at vi nok skal finde den bedste løsning og samtidig får manet al tvivl i jorden om, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Det er afgørende for mig, at vi får undersøgt alle muligheder, så vi kan vælge den mest skånsomme løsning for jer og den smukke natur i Vest- og Sydjylland.

Som jeg også har været inde på på møderne, har jeg bedt Energinet udarbejde en grundig redegørelse over, hvor meget der kan graves i jorden af strækningerne fra Idomlund til Endrup og fra Endrup til grænsen. Redegørelsen skal også undersøge mulige alternativer til de planlagte 400-kilovolt-ledninger og de forslag, der er kommet ind fra borgerne på møderne i Ribe og Varde. Redegørelsen vil jeg efterfølgende have et hold af udenlandsk eksperter til at trykprøve.

Vi sætter ikke spaden i jorden, før alle sten er vendt.

Tak for gode borgermøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce