Sønderjyder efterlyses


Sønderjyder efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: JydskeVestkysten omtalte den 8. november valget til SE-koncernens repræsentantskab, og efterlyser folk i det sønderjyske, som vil prøve at få indflydelse på et selskab, der foruden at levere strøm, internet og TV, også vil spille en markant rolle i den regionale udvikling.

Jeg har været medlem af SE's repræsentantskab siden 2009, og det har været spændende at følge selskabets udvikling gennem denne tid.

Senest har repræsentantskabet truffet beslutning om fusion med energiselskabet Eniig a.m.b.a.

Eniig er et selskab, der ligner SE meget både i størrelse og kultur.

Visionen med fusionen er at skabe en solid og markant energi- og televirksomhed, der bygger videre på stærke infrastrukturer og kunderelationer, og som er drivende i den grønne omstilling og digitale udvikling.

I fusionen ligger der muligheden for at opnå stordriftsfordele, store synergieffekter og betydelige omkostningsbesparelser og andre økonomiske fordele.

I begejstringen over de store visioner og økonomiske fordele må vi ikke glemme, at det er andelshaverne, der ejer selskabet, og at repræsentantskabet er øverste myndighed.

Vi må holde ledelse og bestyrelse fast på ikke at glemme vores rødder og den lokale forankring. Fusionen skal blive til gavn for både private andelshavere og erhvervslivet i vores område.

Derfor: Stem til valget.

Sønderjyder efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce