Reparationsindustrien har kronede dage


Reparationsindustrien har kronede dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Jeg/vi bliver dagligt orienteret om, hvad jeg nu kan gøre af godt for mig selv.

Jeg kan købe slankemidler og kure, der loves og fortælles om navngivne mennesker, som har tabt 20 til 30 kg i lige så mange dage, altså et kg om dagen. Hvad de ikke oplyser mig om, er, at de samme mennesker har taget de tabte kg på igen efter et par måneder plus 5 til 7 kg mere. Nå - så virkede den kur ikke. Jamen, så prøver jeg bare en ny, om ikke før så til næste nytår.

Og jeg kan gå til fitness, motion, yoga, spinning, gymnastik, løbeture, cykelture - gå og grin og meget andet. Hvorfor skal jeg og andre have alle disse tilbud? Mange af tilbuddene går på, at andre skal tjene penge på mig.

De fleste har en selvstændig indkomst, som de med rund hånd har at rutte med - med omkring 100 kroner forkert om dagen i flere år til alskens mad og drikkelse ned gennem halsen, og det har så givet alt for mange kilo, som nu skal smides igen, og det kan ikke gå for hurtigt og koster mange penge, men ikke nær så mange som det har kostet at tage dem på.

Jeg undrer mig - med al den information i vores medier, med B.S. Christiansen, Charlotte Bøving og senest i tv med fire udsendelser "Kan kost helbrede" - det viste udsendelsen i vid udstrækning.

Jeg spørger mig selv og andre, hvorfor har så mange mennesker så store problemer med at ernære og have omsorg for sig selv? Svaret er vidt favnende.

Reparationsindustrien har kronede dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce